MIlan Smiljanić
Alo! / V. Marković
MIlan Smiljanić

Alo! / V. Marković

MIlan Smiljanić, Foto: Alo! / V. Marković

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Moldaviju, gde će u četvrtak od 19 časova igrati protiv Sfintula, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

FK Partizan

Alo/Marko Metlaš

FK Partizan, Foto: Alo/Marko Metlaš

Smiljanić je rekao da je protivnik dobro analiziran, ali da njegova ekipa mora da vodi računa "o prljavoj igri".

- Mi smo spremni na to, trener nam je pokazao neke stvari koje bi trebalo da primenimo. Biće samo 90 minuta, moramo da pokažemo šta najbolje znamo - dodao je on.

Govoreći o igri sa dva napadača, Smiljanić je rekao da je Partizan kroz celu istoriju igrao napadački fudbal.

- Mnogo sam srećan kada vidim da Partizan igra atraktivno. Mi smo i prošle godine igrali tako, ali nismo osvojili titulu. Evropa nam je mnogo bitna, ali i prvenstvo, ne znam koliko je atraktivno, ali moramo da osvojimo titulu kako znamo i umemo - naveo je Smiljanić.

Aleksandar Miljković

Foto: Twitter.com/FK Partizan

Aleksandar Miljković, Foto: Foto: Twitter.com/FK Partizan

- Spremili smo utakmicu, gledali šta nas čeka. Jedna je utakmica, svesni smo toga, kao favoriti ulazimo u meč. Gledao sam njihovi prvu utakmicu protiv Šahtjora iz Soligorska, Sfintul je 'prljava' ekipa, očekuje nas fajterska utakmica. Ne znam u kakvom stanju je teren, ali na sve smo spremni. Na terenu ćemo najbolje da pričamo, tamo se sve vidi - naveo je Miljković.

- Mi smo Partizan, kvalitetnija i bolja ekipa, a sutra imamo 90 minuta da to dokažemo. Uvek sam optimista, verujem u saigrače, jedva čekam da počne, a ko god da izađe na teren pružiće maksimum - naveo je Matić.

PROČITAJTE JOŠ: