Kamil Grosicki
Profimedia
Kamil Grosicki

Profimedia

Kamil Grosicki, Foto: Profimedia

Ono što je Kamil Grosicki uradio u smiraj transfer pijace tema je o kojoj će se sigurno pričati danima. Poljski reprezentativac je u jednom trenutku bio na samo „autogram“ od ugovora i dresa Burse, a već u sledećem ljudi zaposleni u klubu videli su novo pojačanje koje beži glavom bez obzira.

Šta se, zapravo, desilo? Grosicki je tokom jučerašnjeg dana prošao medicinske preglede u Bursi, dogovorio ugovor na dve godine, sredio sve detalje oko plate i ostalih sitnica u ugovoru. A onda je Grosicki poručio ljudima iz kluba da će izaći ispred kako bi obavio telefonski poziv. Svedoci celog događaja tvrde da je Grosicki po izlasku iz zgrade užurbano otišao do kola, a onda se odvezao u nepoznatom smeru. Uskoro je otkriveno da je fudbaler Hala napustio grad... U međuvremenu se pojavila informacija da je Grosicki dobio bolje uslove od Trabzona. Međutim, ni taj posao nije prošao, jer je bilo suviše kasno da papirologija prođe.

U Bursi su posle nemilog događaja rekli samo da je Grosicki napustio klub bez ikakvog valjanog objašnjenja, dok lokalni britanski sajt Hull Daily Mail tvrdi da je u celom poslu bilo, citiramo - nečeg čudno. I da se zato Grosicki odlučio da na kraju ne završi transfer u Bursu, gde je trebalo da bude veliko pojačanje uz Dijafru Sakoa.

Zasad nije poznato kakva sudbina čeka Poljaka, ali čini se da će karijeru ipak nastaviti među Tigrovima iz Čempionšipa.

 

Komentari (1)

Hz96

01.09.2018 20:04

Bravo grosicki mogo si i u Bursu preci ali je ovaj dobar lijep i najbolji transfer pored transfera najboljeg portugalskog igraca napadaca pored Edina Dzeke,Kristijana Ronalda.