Vardi i Partizan
AP Alastair Grant
Džejmi Vardi

AP Alastair Grant

Džejmi Vardi, Foto: AP Alastair Grant

Najbolji strelac Premijer lige, Džejmi Vardi bio je na korak da pređe u Partizan, tvrdi bivši predsednik tog kluba, Dragan Đurić!

PROČITAJTE JOŠ:

Kako prenosi "Informer", Đurić je oktrio da tada nije bilo novca za Vardija, kojeg je preporučio bivši trener crno-belih, Avram Grant:

Otkaz legendarnog bivšeg fudbalera u Južnoj Africi koji nas predstavlja kao rasiste! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.11.2019. 09:43 Mekarti je otpušten prošlog vikenda! Beni Mekkarti, Foto: youtube/Shadie Mphaphuli Nekadašnji fudbaler Ajaksa, Selte, Porta, Blekburna i Vest Hema Beni Mekarti dobio je otkaz u Kejp Taun sitiju! To ne bi bilo ništa čudno da trener tamošnjeg prvoligaša Memelodi Sandaunsa, Pitso Mosimane, nije stao u odbranu legende južnoafričkog fudbala!

"Čim je došao, Grant nam je rekao da dovedemo Vardija i tvrdio je da će nam se višestruko isplatiti. Nažalost, mi nismo imali ni dinara, a kamoli milion evra da ga kupimo. Nismo imali čak ni generalnog sponzora... Nije bilo para kao što ih sada ima u Partizanu" - otkrio je Đurić koji se potom nadovezao:

"Nemojte da vas zavara to što nam je petoligaš tražio milion evra. I tad je Vardi bio paklen igrač. iako ne toliko poznat. Grant je poznavao sve te klince po Engleskoj, bio je majstor da otkrije talentovano dete, ali eto, mi smo bili u velikoj krizi i nismo mogli to da platimo. Da smo imali milion evra i doveli Vardija, sigurno bi nas svi kritikovali što smo dali toliki novac za nepoznatog igrača. Danas Partizan i Zvezda dovode raznorazne strance, daju tolike pare i nikom ništa".

Avram Grant

Youtube/zecadjuric

Avram Grant, Foto: Youtube/zecadjuric

Na Grantovoj listi želja bio je i Francuz Frederik Pikion, u to vreme napadač Vest Hema.

"Izraelac je imao spisak nekoliko imena, takođe iz engleskih niželigaša, ali to danas nisu poznati fudbaleri. U pauzi između polusezona hteo je da dovede i Francuza Frederika Pikiona, koji je bio slobodan. Sećam se samo šta je govorio za naše talente. Crvenim markerom je podvukao imena Lazara i Saše Markovića i rekao da su ti igrači suvo zlato Partizana", prisetio se Đurić.

BONUS VIDEO

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo