Đanluiđi Donaruma
AP/Gregorio Borgia
Đanluiđi Donaruma

EPA/Gabriele Menis

Đanluiđi Donaruma, Foto: EPA/Gabriele Menis

Talentovani italijanski golman Ðanluiđi Donaruma na leto mogao bi da napusti Milan i pređe u redove velikog rivala Juventusa, prenosi list Gazeta delo Sport.

Na tom transferu insistira menadžer Mino Rajola već nekoliko godina, a narednog jula stvoriće se idealni uslovi jer 20-godišnji čuvar mreže ulazi u poslednju sezonu ugovora.

PROČITAJTE JOŠ:

Milan nije u finansijskoj situaciju da produži ugovor sa Donarumom, ni veliki sportski motiv ne može da mu ponudi, pa će Juventus pokušati da uz novac na San Siro pošalje jednog odbrambenog fudbalera - Meriha Demirala ili Danijelea Ruganija.

Đanluiđi Donaruma

AP/Gregorio Borgia

Đanluiđi Donaruma, Foto: AP/Gregorio Borgia

Za Demirala je Milan prethodnog leta pokazao interesovanje i zato postoji prostor za dogovor.

Zbog ovoga dobili osude i od teniske elite, ne postupa se tako sa Đokovićem! Sramite se, Englezi! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.11.2019. 09:04 - 15.11.2019. 10:21 Pametan postupak je što se nije pozdravio s njima na kraju. Novak Đoković, Foto: Twitter/ATP tour Sada je to već stvar tradicije. Publika u londonskoj "O2 areni" bila je neprijateljski nastrojena prema Novaku Đokoviću tokom meča sa Rodžerom Federerom.

Copy

Sa druge strane, Donaruma bi Juventusu rešio dugogodišnje pitanje golmana u trenutku kada ima Vojćeha Šćešnjeg i vremešnog Ðanluiđija Bufona.

BONUS VIDEO:

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"