Žan-Pjer Nsame
(Peter Klaunzer/Keystone via AP)
Žan-Pjer Nsame

(Peter Klaunzer/Keystone via AP)

Žan-Pjer Nsame, Foto: (Peter Klaunzer/Keystone via AP)

* Za novi plasman u Ligu šampiona boriće se sa prvakom Švajcarske Jang Bojsom

* U prvom meču gostuje u Bernu 21. avgusta, dok je revanš u Beogradu 27.

* Jang Bojsi su igrali protiv Partizana u Ligi Evrope pre dve sezone

Fudbalere Crvene zvezde očekuje okršaj sa švajcarskim šampionom Jang Bojs, a pobednik tog duela ući će u elitu zvanu Liga šampiona!

Najveća pretnja po golu Borjana biće Kamerunac, Žan-Pjer Nsame koji je ove sezone na četiri utakmice postigao isto toliko golova, upravo je on najzaslužniji što je Jang Bojs prvi sa 10 bodova!

Ma kakvi Real, Junajted i Barsa, ovo je najuspešniji fudbalski klub ikada, oni imaju zlatnu riznicu! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.08.2019. 18:41 Interesantni podaci! SuperKup, Foto: twitter/StephenWanjohiK * Barselona ima 94 osvojenih trofeja * Trofej Bundeslige vredi 45 hiljada funti * Dok trofej Lige šampiona vredi svega 3.500 evra Fudbal je najbitnija sporedna stvar na svetu, a osvajanje prestižnih trofeja je cilj mnogih zvezda u nastajanju i velikih giganta kao što su Mančester, Barselona ili Real..

Poprilično se odomaćio u klubu pošto mu je ovo treća sezona u švajcarskom šampionu, a u prve dve je davao 13 odnosno 15 golova u prvenstvu.

Prethodno je igrao za Servet gde je u sezoni 2016/17 dao 23 gola u šampionatu.

Dok je nosio dres tog kluba, Nsame je mogao da dobije 15 godina robije zbog nasilja nad svojom petomesečnom bebom.

On je u novembru 2017. godine došao u bolnicu sa svojom bebom Njegova ćerkica je imala vrtoglavicu, gubila je svest i mogla je totalno da izgubi vid.

Posle detaljnog pregleda, lekari su ustanovili da je Nsame tresao bebu. Policija je odmah pozvana a fudbaler je otišao na saslušanje, potom je prijavljen zbog zlostavljanja deteta, ali je fudbaler pušten pod nadzorom vlasti!

Hrvat nestao sa lica zemlje! Posle omaložavanja fudbalera Zvezde morao da isključi sve društvene mreže zbog "Delija"! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.08.2019. 20:35 Ko se poslednji smeje... Karlo Bartolec, Foto: Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix v * Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona * U regularnom delu igre i produžecima bilo je 1:1 (2:2) da bi pobednika odlučili penali * Karlo Bartolec je imao priliku da odvede Kopenhagen dalje Imao je fudbaler Kopenhagena, Karlo Bartolec mogućnost da izbaci Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona ali se žestoko obrukao i opalio loptu visoko preko gola!

Morao je da ode iz porodične kuće s obzirom na to da je imao zabranu prilaska ćerki. Nije smeo ni zemlju da napusti, a pretilo mu je 15 godina zatvora.

Nsame je priznao šta je uradio, mediji su preneli izjavu čelnika Serveta da se igrač kaje, a u međuvremenu je slučaj odbačen. najviše zbog toga što beba nije pretrpela nikakve posledice.

On je već jednom gostovao u našoj prestonici kada su Jang Bojsi poraženi od Partizana u grupnoj fazi Lige Evrope!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Milan Borjan, ekskluzivna ispovest za "Alo!", u dodatku "Sport plus" (u četvrtak na kioscima)