Suzan Dinidž
youtube/ HollywoodBro
Suzan Dinidž

youtube/ HollywoodBro

Suzan Dinidž, Foto: youtube/ HollywoodBro

Ko bi rekao da mušku najvažniju sporednu stvar na svetu kontroliše žena?! Naime, Suzan Dinidž je prošle godine imenovana za novu izvršnu direktorku Premijer lige!

PROČITAJTE JOŠ:

Ona u svom rezimeu ima i to da je bila globalna predsednica televizije Animal Planet, a na čelo Premijer lige je došla u januaru 2019. godine, ona je zamenila Ričarda Skadamora  koji je na tom mestu proveo 20 godina!

Tadić među najboljima na svetu, prešišao Suareza i mnoge vrhunske fudbalere! A na prvom mestu nema ni Mesija, ni Ronalda! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 14.11.2019. 08:12 Sjajan uspeh i nagrada za odličnu sezonu! Dušan Tadić, Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK Fudbalski portal "Goal" stavio je reprezentativca Srbije Dušana Tadića na 22. mesto najboljih igrača sveta.

Suzan Dinidž, Foto: youtube/bpgpressguild

Suzana je tek treća osoba koja je došla na mesto izvršnog direktora Premijer lige od kada se igra ovo takmičenje u sadašnjem formatu!

„Premijer liga je veoma bitna ogromnom broju ljudi. Ona predstavlja sam vrhunac profesionalnog sporta, a imati priliku da predvodite tako dinamičnu i inspirativnu organizaciju prava je privilegija. Uz podršku klubova i kolega jedva čekam da nastavim sa uspesima Premijer lige u predstojećim godinama“, smatra Suzana Dinidž.

Ipak, ona je saopštila čelnicima lige da se predomislila i da ne želi da vodi tu organizaciju! Poznata je i po sukobu i sa "SkajSport" televizijom, koja je jedan od partnera Premijer lige, pa se može zaključiti da je i njihova svađa uticala na to da ne prihvati ponudu!

BONUS VIDEO

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo