Nikola Krstović, fudbaler Crvene zvezde
Alo! P.Vuković
Nikola Krstović, fudbaler Crvene zvezde

Alo! P.Vuković

Nikola Krstović, fudbaler Crvene zvezde, Foto: Alo! P.Vuković

Dejan Joveljić je otišao u Frankfurt, ali Zvezda je na toj poziciji dovela takođe mladog igrača – Nikolu Krstovića iz Zete.

Crnogorac od tek 19 leta deluje obećavajuće, uprava ne krije oduševljenje njegovim kvalitetima, a postigao je prvenac u prijateljskoj posle samo tri dana priprema sa crveno-belima.

Stadion Rajko Mitić

Alo

- Nije isto nositi dres Zete i Zvezde. Jasno je gde je mnogo teže. Pritisak postoji, Joveljić je otišao, moram da opravdam očekivanja. Nije lako zameniti tog sjajnog napdača. Nadam se da ću biti mnogo bolji od Dejana Joveljića! Biću kao Dejan Savićević u Crvenoj zvezdi nekada. Neće biti problema. Znam da se neki moji zemljaci nisu snašli na „Marakani“, ali verujem u sebe – rekao je Krstović.

Dodaje da je pre dolaska u Zvezdu pričao sa Dejanom Savićevićem.

Nikola Krstović, fudbaler Crvene zvezde

Alo! P.Vuković

Nikola Krstović, fudbaler Crvene zvezde, Foto: Alo! P.Vuković

- On ima velika očekivanja od mene, da ostavim dubok trag u Zvezdi. Podržao me je. Idoli su mi Levandovski, posebno Ibrahimović, jer ga krasi agresivnost i bezobrazluk. I mene krasi fudbalski bezobrazluk.

Karijeru počeo kao golman

- Počeo sam da se bavim fudbalom kao čuvar mreže, čak sam i pokupio neke nagrade. Onda sam igrao štopera, zadnjeg veznog, tu se nisam snašao. E, onda je bio pun pogodak u špicu. Sa 16 godina i 18 dana sam debitovao za prvi tim – kaže Nikola.

Pričalo se prošle godine se pričalo da je Partizan zainteresovan da dovede Krstovića.

PROČITAJTE JOŠ:

- Tako je, ali nisam bio srećan kada se o tome pričalo, da me povezuju s Partizanom. Bio sam blizu prelaska u Lil, ali je došao poziv Zvezde. Ovo je idealna sredina za razvoj igrača. Zvezda će za koju godinu da bude standardni član Lige šampiona. Kad su crveno-beli gubili u Salcburgu 2:0, nisam verovao da će se vratiti. Skakao sam od sreće posle plasmana, nisam mogao da zaspim tu noć – rekao je Krstović.