Vladan Milojević
Tanjug/Sava Radovanović 1.9.2018
Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, nakon pobede danas nad Mladosti sa 1:0 i obezbeđene 29. titule prvaka Srbije, izjavio je da će na kraju sezone sa upravom kluba doneti odluku da li ostaje.

Milojević je poručio da mu prija transparentu navijača sa zapadne tribine na kome je pisalo "Šefe ostani".

"Lep je to gest. Sešćemo na kraju, pričaćemo...Ima vremena", ostao je u svom stilu zagonetan Milojević.

On je dodao da je ova titula slađa nego prethodna.

"Prethodna je u prošlosti, ova je lepša. Sasvim dobro smo odigrali u kontinuitetu celu sezonu, tome je doprinela i rotacija. Bilo bi nepošteno da imam bilo kakvu zamerku na igrače. Jedan deo smo završili i ostalo nam je i da privedemo kraju prvenstvo, s tim da je fokus i na Kupu", kazao je trener crveno-belih.

Delije poručuju Milojeviću:

Alo/Vuk Žarić

Delije poručuju Milojeviću: "Šefe, ostani", Foto: Alo/Vuk Žarić

On je sumirao utakmicu i potez Dušana Jovančića kod gola označio kao odlučujući.

"Mladost je najnezgodnija ekipa u Superligi, nismo se snašli u prvom poluvremenu, kontrama su nas ugrožavali. U nastavku smo držali koncentraciju, a ključan detalj je bila situacija kod gola kada su tri igrača Mladosti ispala, Jovančić je na volšeban način zadržao loptu i da je bila kontra bila bi četvorica na dvojicu. Kod gola je utakmica bila završena", naveo je on.

CRVENA ZVEZDA JE ŠAMPION SRBIJE Ekstaza u Ljutice Bogdana, Delije ponovo slave Pavkova! Sve je rešeno (VIDEO)

Pomoćni trener Mladosti Goran Stanić bio je na konferenciji za medije umesto Nenada Milovanovića, koji je imao zdravstvenih problema.

"Ušli smo odlično u utakmicu, imali nekoliko odličnih prilika i kada se ne ostvare, ulazi se u problem protiv tima kakav je Zvezda. Zvezda je celu sezonu igrala kako treba i zasluženo je došla do titule", zaključio je on.