Inter
EPA/ ROBERO BREGANI
Inter

EPA/ ROBERO BREGANI

Inter, Foto: EPA/ ROBERO BREGANI

Inter je već u trećem minutu došao do prednosti preko Matijasa Vesina. Centaršut je došao sa desne strane terena, išao je na drugu stativu gde je bio Lautaro Martines i on je glavom spustio loptu Vesinu koji je zakucao u mrežu i doneo Interu prednost u Derbiju dela Madonina.

De Fraj je povisio na 2:0 tek što je počelo drugo poluvreme (51. minut), 

Bio je to novi šok za Milan, slično kao i na početku prvog poluvremena, ali se Gatuzov tim na vreme pribrao i uspeo brzo da odgovori. Samo šest minuta kasnije, slobodan udarac za ''Rosonere'' sa nekih 40 metara od protivničkog gola.

Inter je još jednom došao do dva gola viška. Igrao se 66. minut kada je Romanjoli napravio penal, a Martinez minut kasnije pogodio.

PROČITAJTE JOŠ:

Musaćio je u 71. smanjio na 2:3, ali Rosoneri do kraja nisu mogli ni do boda.

Nova uzbuđenja dogodila su se u 86. minutu meča, kada je Konti oštro startovao na Lautara Martineza, a sudija je fudbaleru Milana pokazao direktan crveni karton! Međutim, potom je odlučio da potraži asistenciju VAR tehnologije i posle odgledanog snimka odlučio je da Kontea ipak ostavi u igri, pokazujući mu samo žuti karton!

Trener Intera Lućano Spaleti je žestoko reagovao na ovakvu odluku arbitra, koji ga je zbog toga - isključio!

Tek što je meč nastavljen, Milan je imao veliku priliku za izjednačenje preko Kastiljeha, ali je Handanović refleksno intervenisao i sačuvao svoju mrežu.

Inter je sada treći sa 53 boda, dok je Milan sa dva boda manje na četvrtoj poziciji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо