Fudbalski Savez Srbije
ALo! Vladimir Zogović
Fudbalski Savez Srbije

ALo! Vladimir Zogović

Fudbalski Savez Srbije, Foto: ALo! Vladimir Zogović

Fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju od 20:45 časova nastavlja ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se održava 2020 godine!

Posle neuspešnog starta i osvojenih četiri poena na tri utakmice (remi protiv Portugala,pobeda protiv Litvanije i ubedljiv poraz protiv Ukrajine) došlo je do smene na klupi "Orlova". Mladena Krstajića je zamenio bivši selektor Crne Gore, Ljubiša Tumbaković koji protiv Portugala ima debi na stadionu "Rajko Mitić"

PROČITAJTE JOŠ:

Da li je potrebno da se posebna pažnja usmeri ka zaustavljanju najboljeg igrača Portugala ili na celu ekipu?

"Jedna od najkvalitetnijih ekipa u Evropi. Aktuelni prvaci Evrope, samo su se nadogradili i još su kompaktniji. Pored Ronalda koji je kvalitet više, imaju dobre tehničare ofanzivne bekove, kao Bernardo Silva. Osim Ronalda koji je najbolji na svakog treba obratiti pažnju" - rekao je kapiten Srbije.

"Delije" priredile paklen doček Dancima, njihova koreografija i vetar u leđa će vas oduševiti! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 06.08.2019. 21:02 - 06.08.2019. 21:07 U toku je utakmica Crvena zvezda - Kopenhagen koju možete da pratite na portalu ALO!

Loš trenutak za meč sa Portugalom? Da li ima povređenih i uvređenih? Atmosfera je garancija za dobar rezultat!

"Mi nismo mogli da biramo termin, ali dobar je trenutak za Portugal. Sa novim selektorom može biti samo vetar u leđa! Povređenih nema a uvređeni me ne zanimaju. Atmosfera se gradi pobedama, a selektor je rekao da mora biti uzajamno poštovanje, to je temelj! Radujem se utakmici, igrači su dobri profesionalci i mi smo imali vremena da se pripremimo. Posle Portugala sledi Luksemburg, moramo da razmišljamo takmičarski, jer nam je cilj Evropsko prvenstvo" - jasan je bio Kolarov!

Mrzim Solskjera!

AUTOR: Željko Vujičić DATUM I VREME: 02.09.2019. 09:00 Nemanja Matić je navodno lajkovao komentar na Tviteru da bi trebalo da napusti Mančester ako ga trener ne vidi u prvom timu Nemanja Matić, Foto: AP Nemanja Matić je konačno zaigrao na zvaničnom meču ove sezone za Mančester junajted, ali tih 23 minuta protiv Sautemptona (ušao s klupe) nikako ne zadovoljavaju srpskog asa.

O medijskim pričama i mogućem transferu u Tursku, fudbaler "vučice" je poručio:

"Vise se po novinama priča. Zadovoljan sam u Romi i imam još godinu dana ugovora" - rekao je Kolarov koji se osvrnuo i na rezultate Zvezde i Partizana kao vetar u leđa za fudbalere Srbije: "Iskreno se nadam, gledao sam mečeve, napravili su fenomenalan rezultat! Bitno je za klubove i za naš fudbal. Deo Evrope i njihova pažnja se usmerila ka našoj zemlji, voleo bih da imamo delić atmosfera kao što imaju naši klubovi!" - poručio je Aleksandar Kolarov!

BONUS VIDEO

Saša Đorđević posle meča sa Filipinima: Ne volim prljavu igru!