Žoze Murinjo
(Ennio Leanza/Keystone via AP)
Murinjo i Zidan, Foto: Jean-Christophe Bott/Keystone vi

Trofejni portugalski stručnjak Žoze Murinjo odlučio je da čeka ponudu Real Madrida koliko god bude trebalo, prenose španski mediji.

Arijana Mihajlović otišla da se moli za Sinišino zdravlje tamo gde ljudi iz celog sveta traže pomoć! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 25.10.2019. 16:25 Podelila fotografiju sa svojim fanovima! Arijana i Siniša Mihajlović, Foto: Screenshoot Instagram Trener Bolonje, Siniša Mihajlović je pokazao da je veliki borac, a nedavno je opet morao da ode do bolnice kako bi primio treći ciklus hemoterapije!

Murinjo je bez posla od prošlog decembra, odbio je nekoliko ponuda od Benfike, Seltika i Liona, sve kako bi dočekao poziv prvog čoveka kraljevskog kluba Florentina Pereza.

PROČITAJTE JOŠ:

Perez veoma ceni Murinja, koji je bio trener Reala od 2010. do 2013. godine, i dogovor dve strane je moguć samo ako uruči otkaz Zinedinu Zidanu. Francuz beleži loše rezultate sa Realom u drugom mandatu, prošle nedelje dogodio se poraz i od Majorke (1:0), i nalazi se pod sve većim pritiskom.

Murinjo je prvi kandidat da ga nasledi i već je odredio bivšeg vezistu Reala Ćabija Alonsa kao pomoćnika ukoliko se vrati u Madrid.

BONUS VIDEO:

Saša Zdjelar, izjava posle Mančester junajteda