Hari Kejn
AP/Clive Rose
Hari Kejn

AP/Clive Rose

Hari Kejn, Foto: AP/Clive Rose

Totenhem je pobedio Mančester Siti 2:0 u derbiju 9. kola Premijer lige i tako potvrdio da će biti ozbiljan protivkandidat Liverpulu u trci za titulu, dok se Građani, kako su krenuli, daleko i od četvrtog mesta koje vodi u Ligu šampiona. U dvoboju starih rivala, Žozea Murinja i Pepa Gvardiole, bolji je bio lukavi Portugalac zahvaljujući golovima Hjeon-Mina Sona i rezerviste Đovanija Lo Selsa.

Već u 5. minutu Son postiže prvi gol na meču, asistent mu je bio Ndombele. Svemu je kumovala očajna reakcija kompletne odbrane gostiju. Murinjo je prelomio meč tako što je uveo Lo Selsa umesto Ndombelea i već posle 35 sekundi Argentinac je pogodio. Sevnula je kontra, Hari Kejn je milimetarski uposlio Lo Selsa, a ovaj rešio meč i vratio "pevce" na prvo mesto na tabeli. Siti je razočarao pre svega igrom, jasno je da je trenutno daleko od ekipe koja može da se bori za titulu.

Čelezi je ranije danas kao gost savladao Njukasl i pokazao da se neće olako odreći trke za titulu. Aston Vila je razočarala pošto je kod kuće poražena od Brajtona. 

Premijer liga, semafor 9. kola:

Njukasl – Čelsi 0:2
(Fernandez 10. autogol, Ejbraham 65)
Aston Vila – Brajton 1:2

(Konsa 46 – Velbek 12, Marč 56)
Totenhem – Mančester Siti 2:0

(Son 5, Lo Selso 65)
21.00 Mančester junajted – VBA

Nedelja:
13.00 Fulam – Everton
15.00 Šefild junajted – Vest Hem
17.30 Lids – Arsenal
20.15 Liverpul – Lester

Ponedeljak:
18.30 Barnli – Kristal Palas
21.00 Vulverhempton – Sautempton

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ: