Crvena zvezda - Jang Bojs
ALO Foto: Vuk Žarić
Mitar Mrkela

Alo!/M. Jošida

Mitar Mrkela, Foto: Alo!/M. Jošida

Crvena zvezda će ove jeseni u grupnoj fazi Lige šampiona ukrstiti koplja sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom, a naredne evropske korake našeg kluba prokomentarisao je Mitar Mrkela.

Fudbaleri Partizana zadovoljni zbog plasmana u Ligu Evrope!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 30.08.2019. 11:16 Partizan će u današnjem žrebu biti u trećem šeširu. Molde - Partizan, plej-of Lige Evrope, Foto: FK Partizan, Miroslav Todorović Fudbaleri Partizana plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope. U revanš meču baraža, igračima je rezultat 1:1 protiv norveškog Moldea bio dovoljan da obezbede učešće na jednom od najznačajnijih evropskih takmičenja.

- U Ligi šampiona nema slabih timova, svi učesnici zasluženo su u elitnom društvu i ni u jednom susretu nije moguće unapred odrediti pobednika. U našoj grupi favoriti su Bajern i Totenhem, ali daleko od toga da nas i Olimpijakos bilo ko sme da otpiše. Zvezda je pokazala u prethodnim internacionalnim izazovima da ima kvalitet da se nosi sa svakim rivalom, da može da pobedi i najjače – istakao je sportski direktor Crvene zvezde.

Vujadin Savić operisan! Mirka se ne odvaja od njega! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 30.08.2019. 09:21 - 30.08.2019. 09:42 Vujadina očekuje mirovanje od dvadesetak dana. Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Foto: Marko Metlaš/Alo! Bivši kapiten crveno - belih Vujadin Savić podvrgnut je operaciji prepona, dok mu je u ovom periodu najveća podrška dugogodišnja emotivna partnerka, glumica Mirka Vasiljević, koja je non - stop uz njega.

Mrkela se potom osvrnuo na učinak Zvezde u Evropi u prethodnom periodu i izrazio nadu da će šampion Srbije nastaviti u istom smeru.

- Eliminisali smo 12 rivala u tri sezone kvalifikacija, a u grupi smo osvajali bodove protiv ekipa poput Liverpula, Arsenala, Napolija i Kelna. Posebnu snagu imamo pred našom publikom i siguran sam da nam predstoji uzbudljiva jesen. Uveren sam da će zvezdaši uživati u šest evropskih susreta do kraja godine i da će u sva tri meča u Beogradu stadion biti popunjen do poslednjeg mesta.

PROČITAJTE JOŠ:

Grupna faza Lige šampiona kreće 17. i 18. septembra, a završava se sredinom decembra.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda