Mitar Mrkela
FK Crvena zvezda
Mitar Mrkela

Alo!/M. Jošida

Mitar Mrkela, Foto: Alo!/M. Jošida

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je njegovom timu "poništen čist gol" na derbiju protiv Partizana.

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 2:0 u 161. "večitom" derbiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli su, pri rezutlatu 0:0 u 70. minutu, postigli gol, ali je on poništen zbog faula nad golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem.

Sudija Jovanović je dosudio faul u korist domaćina zbog kontakta koji je Žander ostvario sa čuvarom mreže crno-belih, ali iz tabora Zvezde veruju da je gol koji je postigao Milunović neopravdano poništen.

"Pričaćemo još o svemu na derbiju, ali poništen nam je čist gol", naveo je Mrkela.

ANKETA: Da li je Crvenoj zvezdi poništen regularan pogodak?

 

 

Najbolji igrač crno-belih snimljen u vrlo zabrinjavajućoj sceni! Ovo ne valja nikako (VIDEO)

AUTOR: Nemanja Lazić ekskluzivno za Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 22.09.2019. 20:18 Veliki majstor. povreda Natha, Foto: Youtube/Alo.rs Partizan je pobedio Crvenu zvezdu rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Sejdubu Suma i Zoran Tošić. Meč koji su obeležili prekidi, incidenti, majstorija Sume, ali i rani izlazak Bibrasa Natha.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"

 

Komentari (4)

grobar

22.09.2019 22:02

kako moze biti cist gol kad je postignut posle faula na golmanu trazite razlog poraza u losoj igri niste cestito sutnuli na gol.

kalimero

22.09.2019 22:20

Nemoj kukati.Zašto niste igrali bolje pa pobedili. Zašto nisi kukao kada su vam sudili penale? Sramota kako ste igrali a i sa bunkerom teško da uradite nešto i u evropi...

Nes

22.09.2019 22:44

Protiv Indjije nije van smetalo sudjenje.

firga

22.09.2019 22:46

mrkela vi ste primili dva u vasoj mrezi. dva evrogola. i da je sudija priznao taj gol na kraju bi bilo dva jedan. vi se niste sastavili s loptom tokom cele utakmice. uzalud kmecis.