Mladost Lučani
Marko Metlaš
Mladost Lučani

Marko Metlaš

Mladost Lučani, Foto: Marko Metlaš

Trener fudbalera Mladost iz Lučana Nenad Milovanović izjavio je da je Crvena zvezda veliki favorit u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije, ali da njegov tim ne ide u Beograd sa "belom zastavom".

Pročitajte još:

3x200, 5x100 Veliki jubileji i velika priznanja u Partizanu, Vučelić se zahvalio NEIZOSTAVNIM KARIKAMA

DELIJE, AJDE DA VAS VIDIMO Zvezda ponovo sprovodi akciju "Crveno-bela krv"! (FOTO)

PA OVAJ ČOVEK NIJE ZA TRENERA Tijeri Anri bi se na treninzima nervirao, pa onda igračima radio OVO!

"Mladost je svoje ambicije za ovu sezonu generalno ostvarila, ušli smo u plej-of, izborili polufinale nacionalnog Kupa. U utorak igramo protiv Crvene zvezde, aktuelnog prvaka države i učesnika Lige šampiona. Oni imaju ubedljivo najbolji tim u našoj zemlji i dominiraju u našem prvenstvu, o tome govori i rezultat u njihovoj prethodnoj utakmica u prvenstvu. Mi imamo pravo na nadu u Kupu, igraju se dve utakmice, pokušaćemo da napravimo aktivan rezultat pred revanš u Lučanima", rekao je Milovanović na konferenciji za medije.

On je otkrio da ima dosta rovitih i povređenih igrača, pa će u Beogradu nastupiti u "šarenolikom" sastavu.

"Što ne znači da idemo sa "belom zastavom". Dolazimo da se nadigravamo sa Crvenom zvezdom, da te njene vrline svedemo na minimum, a da mi pokušamo da napravimo neku dobru polukontru ili kontru i da postignemo pogodak", istakao je Milovanović.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti igra se sutra od 17 sati na stadionu Rajko Mitić. Revanš je 15. maja u Lučanima.