Srbija - Slovenija igrači do 15 godina
ALO Foto: Marko Metlaš
Srbija - Slovenija igrači do 15 godina

ALO Foto: Marko Metlaš

Srbija - Slovenija igrači do 15 godina, Foto: ALO Foto: Marko Metlaš

Reprezentacija Srbije do 15 godina (dečaci rođeni 2005. i mlađi) savladala je odgovarajuću selekciju Slovenije rezultatom 3:0 na startu Uefinog razvojnog turnira koji se održava u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

Prirediće svojoj porodici nezaboravan Božić!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 29.10.2019. 17:39 Ovo nije njegov najveći dobitak u kladionici. Sautempton - Lester, Foto: AP Alastair Grant Retko se u najjačim fudbalskim ligama Evrope dogodi da neko u gostima pobedi sa čak 9:0, a isto tako da neko od onih koji se klade pogodi da će se meč završiti baš tim rezultatom.

Golove za Srbiju postigli su: Šljivić, Bubanj i Nikolašević. Ova pobeda ostala je u drugom planu jer je meč obeležilo i to što je za ovu selekciju Srbije kao kapiten debitovao mlađi Sin Dejana Stankovića - Aleksandar. 

Ko kaže da se želje ne ostvaruju?! MBAPE U ZVEZDI! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 29.10.2019. 17:13 Zvezda potpisala strašno pojačanje! Marakana, Foto: ALO! Iako bi mnogi voleli da francuski supertalenat, Kilijan Mbape pojača Crvenu zvezdu, to teško da će se ikada ostvariti! Kad već neće Kilijan hoće neki drugi Mbape, i to Raisa Eundi!

Stariji sin proslavljenog reprezentativca naše zemlje, Filip Stanković, kapiten je selekcije do 19 godina i član mladog tima Intera za koji je branio u Ligi šampiona mladih.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored Srbije i Slovenije na turniru učestvuju Crna Gora i Izrael, a Srbiju za dva dana očekuje meč protiv Crne Gore. U drugom meču dana Izrael je bio bolji od Crne Gore 2:0.

BONUS VIDEO:

ALO! na licu mesta! Fudbaleri Mančester junajteda stigli u Beograd!