hitna pomoć na terenu
Printscreen
hitna pomoć na terenu

Printscreen

hitna pomoć na terenu, Foto: Printscreen

Fudbaler ekipe iz Kraljeva Miloš Đurović doživeo je tešku povredu nakon sudara sa golmanom crveno-belih i odmah je zbog potresa mozga prebačen u bolnicu.

U 26. minutu mladi fudbaler krenuo ka golu, a golman pokušao da boksuje, u tom momentu došlo je do sudara

Ovu situaciju situaciju može te videti na snimku (Od 30. minuta ).

Otac mladog fudbalera Vladan Đurović za Kurir opisuje šta se sve izdešavalo od momenta kada je Miloš povređen, a mi prvo pitamo za stanje u kom se nalazi.

- U veštačkoj komi je. Ja sam u Beogradu. Bio sam i sinoć u bolnici sa njim i hteo da ostanem tokom noći, ali mi je doktorka rekla da ne brinem i da ćemo se ujutru čuti telefonom. Vratio sam se u Kraljevo i oko pola pet me doktorka pozvala da hitno dođem za Beograd.Pogoršalo mu se stanje, prebačen je na odeljenje intenzivne nege i stavili su ga u veštačku komu -  rekao je otac.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FC Kiker Kraljevo (@fckikerkraljevo)

Prema saznanjima Kurira Miloševo stanje trenutno je stabilno, nalazi se u Tiršovoj, a u toku dana se očekuje snimanje skenerom i ostala medicinska procedura prema proceni doktorskog tima.

Milošev klub, kao i Fudbalski savez Srbije odmah su ponudili svu moguću pomoć, a najvažnije je da mladi fudbaler u Tiršovoj ima najbolju moguću negu i da sve pozitivne misle budu usmerene ka njegovom izlečenju.