Aleksa Terzić
Alo Nenad Vujanovic
Aleksa Terzić

Alo Nenad Vujanovic

Aleksa Terzić, Foto: Alo Nenad Vujanovic

Mladi reprezentativac Srbije Aleksa Terzić ponovo našao oči u oči s dvojicom napadača koji su ga pretukli i oteli mu auto.

Fudbaler Aleksa Terzić (20), koji je u noći između utorka i srede napadnut na Novom Beogradu, kada su ga Nikola Stanković Pivce (22) i Miloš Jevtić (22) presreli kolima, pretukli ga, pretili mu otmicom i ukrali mu BMW X3, došao je u policijskoj stanici na Bulevaru despota Stefana u Beogradu, gde je došao da prepozna napadače.

Atletiko se uključio u trku za dovođenje Matića! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.11.2019. 21:22 - 21.11.2019. 21:32 Matić je u Junajted došao iz Čelsija za 40 miliona funti. Stiže u beograd: Nemanja Matić, Foto: AP Srpski reprezentativac Nemanja Matić na pragu je da promeni sredinu u kojoj nastupa već ove zime. AUTOR: Blicsport/ Alo.rs/ M.

Stankovića je policija uhapsila ubrzo nakon napada, zajedno sa još dve devojke koje su bile sa njim u kolima, dok je Jevtić priveden. Terzić, koji igra za Fjorentinu i omladinsku reprezentaciju Srbije došao je ispred zgrade policije u pratnji jednog mladića. Bio je uznemiren, a ispod njegovog levog oka videla se masnica.

- Još uvek ne mogu ništa da kažem. U sredu sam prespavao ceo dan, isključio sam bio telefon i zato nisam odgovarao na pozive - rekao je Terzić kratko i ušao u policiju.

Gledao Zvezdu pa uradio nešto simpatično kada ga je kamera ugledala, a to će vas sigurno nasmejati! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 21.11.2019. 19:57 "Pune tribine..." Navijač zvezde, Foto: printscreen Fudbaleri Crvene zvezde pobedom protiv Mačve 1:0 u osmini finala Kupa Srbije , plasirali su se u narednu fazu tog takmičenja! Pored slabije igre crveno-belih, poražavajuća činjenica je da je učesnik Lige šampiona igrao na domaćem terenu pred praznim tribinama!

Mladi sportista se u stanici zadržao oko sat i po, a kako saznajemo, on je prepoznao obojicu napadača.

- Kada su ga nadležni uveli u sobu za prepoznavanje, ponovo se našao oči u oči sa napadačima. Rekao je: „Da, to su oni“ - kaže izvor Kurira.

Albanac u Londonu izigrava žrtvu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.11.2019. 18:23 - 21.11.2019. 18:48 Ostаje dа se vidi dа li će Džaka biti u sаstаvu zа narednu utakmicu Arsenala. Granit Džaka, Foto: Printscreen Twitter / talkSPORT Budućnost Grаnitа Džаke u Arsenаlu još uvek nije poznata, iako se vrаtio u klub nаkon uspešne reprezentativne pauze sа Švаjcаrskom.

U policijskoj stanici juče su saslušane i devojke E. I. (19) i D. J. (21), koje su u trenutku napada na fudbalera bile u društvu Stankovića i Jevtića.

- E. I. je ispričala da ni ona ni njena drugarica nisu ni u čemu učestvovale, već da su se našle u kolima sa dvojicom osumnjičenih jer su prethodno bili zajedno na nekom rođendanu. Ona je potvrdila da su Nikola i Miloš napali fudbalera i oteli mu automobil, ali je rekla da se sve desilo zbog svađe u saobraćaju. Posle saslušanja ona je puštena na slobodu, kao i njena drugarica - kaže izvor. On dodaje da je juče otac E. I. uleteo u zgradu tužilaštva, revoltiran što mu je ćerka zadržana u policiji.

Ušao na teren posle prekida utakmice, potom se dogodilo pravo ČUDO kod stative gde je vapio! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 21.11.2019. 18:06 Koliko puta ste se molili da vaš tim pobedili ili ostvari dobar rezultat? Sveštenik se moli, Foto: twitter/NuhuAdams_ Zanimljiva scena nam dolazi iz Afrike! U okvifru "AFCON" kvalifikacija igrale su reprezentacije Esvatinija (Svazilend) i Senegala, a ovu utakmicu je obeležio sveštenik!

- Bio je drzak i bezobrazan prema postupajućem tužiocu, zbog čega je straža morala da ga udalji iz zgrade - kaže naš sagovornik i dodaje da će napadači biti danas saslušani u tužilaštvu.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Podsetimo, mladi fudbaler napadnut je kad se vraćao sa utakmice u Nišu. Njega su, dok je vozio BMW X3 italijanskih tablica, na auto-putu kod Autokomande presreli Stanković i Jevtić, koji su se zajedno sa dve devojke nalazili u „audiju A6“.

BONUS VIDEO:

Dolazak fudbalera Zvezde i Delija na Jarinje