Srbija - Austrija
twitter/UEFAUnder21
Srbija - Austrija

twitter/UEFAUnder21

Srbija - Austrija, Foto: twitter/UEFAUnder21

Hvala što ste pratili tekstualni prenos utakmice Srbija - Austrija na portalu ALO!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Srbija - Austrija 0:2 

KRAJ UTAKMICE!

90' Igra se još 7 minuta. Jović je dobio žuti karton! 

85' Austrija igra "viktorije" pred golom Srbije!

78' Potop Srbije, novi gol Australije..  Nije dobro odreagovao Radunović nakon slobodnog udarca Horvata!

CRVENI KARTON ZA SRBIJU!  Jovanović isključen! 

71' Živković je centrirao sa desne strane, lopta je prošla sve igrače i u petercu stigla do Radonjića koji je sa četiri metra trebalo samo da je pošalje u mrežu, ali je šutirao pored gola! 

57' Jović je prihvatio loptu na 13 metara od gola, šutirao je, ali neprecizno. Solidna prilika za srpski tim. 

51' Već u narednoj akciji Austrije posle prilike koju je imao Jović, umalo 0:2. Ksavijer Šlager se našao oči u oči sa Radunovićem, srećom, Austrijanac je loše šutirao, lopta je otišla preko gola! 

49' PREČKA JOVIĆA! Nema sreće baš kao u meču protiv Litvanije! Srbija ofanzivno krenula u drugom poluvremenu!

POČELO JE DRUGO POLUVREME! 

KRAJ POLUVREMENA! 

45' Igra se još 2 minuta. Nije bilo prilike za gol! 

42' Mirnija igra nakon primljenog gola. Slobodan udarac za Srbiju sa leve strane. Drugi žuti karton za Austrijance.

36' GOL AUSTRIJE, VAR tehnologija rekla da nema ofsajda! Horvat se našao oči u oči sa Radunovićem, šutirao je i pogodio stativu. Na odbijenu loptu je natrčao Hanes Volf i prosledio je u mrežu

35' Pokušao je Jović da ugrozi gol Austrijanaca glavom! 

29' Najbolja prilika na meču i to za Austriju! Izgubljena lopta na sredini terena, Horvat je povukao brzu kontru, dodao loptu Šlageru koji je šutirao po sredini gola, ali je Boris Radunović fenomenalno intervenisao i sprečio gol!

22' Dosuđen je faul za Srbiju na tridesetak metara, iskosa sa desne strane. Lopta je ubačena pred gol, ali je neko od naših igrača bio u ofsajdu, što je signalizirano od strane pomoćnika.

19' Prvi pokušaj Austrije: Volf je došao u priliku da šutira sa 20 metara, učinio je to levom nogom, ali je loptu toliko felširao da je ona završila visoko kraj desne stative gola Radunovića.Ubrzo, usledio je i opasan centaršut sa desne strane, ali je golman Srbije ponovo dobro intervenisao.

15' Posle početnog ispitivanja snaga, deluje kao da su igrači Srbije rešeni da imaju više lopte u posedu. Za sada izostaje kreacija, i to sa obe strane, nema niti jednog šuta u okvir gola.

10' Naš golman Boris Radunović imao je prvu sigurnu intervenciju, kako kažu, najvažniju za golmana na svakoj utakmici. Andrija Živković je skrivio prekršaj kraj korner zastavice sa leve strane, Austrijanci su izveli skraćeni korner, ali je Radunović lako uhvatio loptu posle centaršuta u visini peterca.

7' Za sada, igra se uglavnom na sredini teerna, dosta je grešaka i igra oba tima je nekako rastrzana. Jović je doduše pokazao da neće trpeti "teror" štopera austrijskog tima, napravio je faul i pokazao da oni njega treba da se plaše.

3' Prilično miran početak meča, bez većih uzbuđenja. Srbija je u drugom minutu pokušala da brzo krene u kontru, Radonjioć je povukao loptu po levom boku, ali je sebi dao for i lako izgubio loptu.

UTAKMICE JE POČELA!

SASTAVI

Dobrodošli na tekstualni prenos meča Srbija - Austrija na portalu ALO!