Delije Terazije
Alo Marko Metlas
Aleksandar Mitrović

M. Metlaš

Aleksandar Mitrović, Foto: M. Metlaš

Aleksandar Mitrović, prviotimac Fulama i golgeter reprezentacije Srbije učinio je gest o kome će se još dugo pričati. Mitrović će biti domaćin svojim prijateljima, inače navijačima Crvene zvezde, koji dolaze kod njega u London, a povod je meč Zvezde i Totenhema u Ligi šampiona. 

Arsenal poražen na gostovanju povratniku u Premijer ligu (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 21.10.2019. 23:15 Fudbaleri Arsenala poraženi su od Šefild junajteda rezultatom 1:0, a gol vredan tri boda postigao je Lis Muse u 30. minutu. Šefild - Arsena Gol Musea, Foto: AP Rui Vieira Povratnik u Premijer ligu upisao je treću ovosezonsku pobedu i tako stigao do važnih bodova u prvenstvenoj borbi.

– Navijači Crvene zvezde su me zvali za ulaznice. Nabavio sam to dragoceno parče hartije za tridesetak ljudi. I to sa zadovoljstvom! Mnogi od njih će ostati nekoliko dana u Londonu. Verujem da će Zvezdu imati veliku podršku – ne krije srpski reprezentativac da očekuje spektakl i lep ambijent u Londonu.

Siniša Mihajlović ponovo završio u bolnici! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.10.2019. 22:38 - 21.10.2019. 22:45 Siniša, bez obzira na probleme sa lečenjem, vodi svoju Bolonju, nekada sa terena, nekada putem video prenosa. Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO Siniša Mihajlović, trener Bolonje i legenda srpskog fudbala, ponovo se nalazi u bolnici kako bi primio treći ciklus hemoterapije, prenose italijanski mediji.

Mitrović neće biti uživo na stadionu, ali smatra da Crvena zvezda ima šanse da napravi iznenađenje u Londonu. 

– Pratiću duel na televiziji, jer već sutra igram prvenstveni sa Lutonom. Zvezda ima šanse da priredi iznenađenje, Totehnem je u malom problemu. Crveno-beli su bezbroj puta dokazali da su najbolji kad je najteže. Englezi pričaju o ambijentu u Beogradu, jednostavno, moraće da „jure” tri boda, tim pre što su u nezavidnoj situaciji. I tu je Zvezdina dodatna šansa – veruje Mitrogol da crveno-beli imaju pravo na nadu i bodove.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč između Totenhema i Crvene zvezde igra se večeras od 21 sat. 

BONUS VIDEO:

Alo.rs na "Novom Vajt Hart Lejnu"