Frančeska Kosta
Instagram/frac77
Frančeska Kosta

Instagram/frac77

Frančeska Kosta, Foto: Instagram/frac77

Nikolo Zaniolo, 19-godišnji vezni igrač Rome kojem tepaju da je novi Frančesko Toti, u životu se nosi s neobičnim problemom. Porodične šetnje gradom ponekad ga dovode u neugodne situacije budući da žena koju drži za ruku, i zbog koje mu poneki namiguju uz osmehe odobravanja, zapravo majka!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

...incredibilemente fantastico ❤️?

A post shared by francescacosta (@frac77) on Jan 19, 2019 at 11:30am PST

I zaista, budući da gospođa Frančeska Kosta izgleda fenomenalno, uopšte se nije teško zbuniti i zaključiti da Nikolo hoda s tek koju godinu starijom lepoticom. Ipak, mama Zaniolo ima 41 godina, ali njena vitka linija i mladoliko lice ne govore tako.

Kada smo već pomenuli Totija, kažimo i to da je Nikolova majka njegova velika obožavateljka već dvadesetak godina, a zbog toga i vatrena navijačica Rome. Svojevremeno je zaplakala kada je dobila priliku da ga upozna, što je njenog supruga nasmejalo, a tada malenog Nikola navelo da se sakrije od neprijatnosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

...?

A post shared by francescacosta (@frac77) on Sep 21, 2018 at 5:14am PDT

Inače, njen suprug i Nikolov otac, Igor Zaniolo, i sam je svojevremeno bio fudbaler, tačnije napadač, a vrhunac karijere je doživeo 2005. godine, kada je dobio priliku obući dres Đenove.