Zoran Mirković
Alo!/M. Metlaš
Zoran Mirković

Alo!/M. Metlaš

Zoran Mirković, Foto: Alo!/M. Metlaš

"Imam veliki respekt prema Voždovcu. Dobar su klub i imaju trenera Dragana Aničića koga veoma uvažavam. Ima veliko iskustvo. Dosta su se pojačali zimus, došlo je puno internacionalaca. Očekuje nas težak zadatak", rekao je Mirković na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

On se osvrnuo i na stanje u ekipi posle poraza od Radničkog u prethodnom kolu.

"Situacija nije prijatna, ali mi se spremamo za takve stvari. Gledali smo da sve stvari koje nisu valjale u u meču sa Radničkim da ostavio sa strane", rekao je trener crno-belih koji govorio i u kakavom zdravstvenom stanju dočekuju mec na "krovu".

Partizan

Alo!/M. Metlaš

Partizan, Foto: Alo!/M. Metlaš

"Musa je van stroja, a Ðorđe Ivanović je na korak do povratka".

Strateg crno-belih je istakao da, bez obzira na veliki zaostatak u odnosu na Radnički i Crvenu zvezdu, nema nameru da se preda.

"Svaku utakmicu igramo na pobedu. U utakmici protiv Radničkog nismo imali sreće. Što se tiče samog finiša sampionata, ne menja se ništa u našem planu. Pokušaćemo da smanjimo razliku za vodećim ekipama ili eventualno da stignemo" , rekao je Mirković i osvnuo se na takmičenje u Kupu.

"Nemamo luksuz da biramo utakmice koje hoćemo, a ko je ne. Moramo u svakoj utakmici da držimo tonus", zaključio je Mirković.

Meč između Vozdovca i Partizana igra se sutra od 17 sati.