Nemanja Milunović
ALO!/Marko Metlaš
Nemanja Milunović

ALO!/Marko Metlaš

Nemanja Milunović, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je danas da je njegova ekipa spremna za početak kvalifikacija za Ligu šampiona i dodao da crveno-beli mogu da se nadaju dobrim rezultatima u Evropi ako pruže 100 odsto svojih mogućnosti.

- Zadovoljan sam onim što smo do sada uradili, kako su prošle pripreme i kako radimo u Beogradu. Nadam se da ćemo u evropskim kvalifikacijama krenuti pobedom, to bi nam svima mnogo značilo - rekao je Milunović za klupski sajt.

Navijači Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

Crvenu zvezdu samo tri dana dele od ovosezonske evropske premijere, pošto će u utorak protiv Suduve započeti kvalifikacije za Ligu šampiona.

- Momci su već imali priliku prošle sezone da odmere snage sa Sudovom, tada nisam bio u ekipi, ali siguran sam da će njihovo iskustvo mnogo značiti. Ako damo 100 odsto svojih mogućnosti, možemo da se nadamo dobrim rezultatima u Evropi - rekao je Milunović.

Luka Jović

EFE/ Juan Carlos Hidalgo

Zvezdin štoper istakao je da je svestan da se od njegove ekipe mnogo očekuje.

- Kad sam dolazio u Zvezdu znao sam kakav pritisak i odgovornost nosi crveno-beli dres. Najveći je klub na Balkanu, naši navijači su navikli samo na pobede. Ja sam među najstarijim igračima, znam da sam najiskusniji u odbrani, dosta se očekuje od mene. Drugačije je sada nego zimus, kada sam stigao u klub tek sam sanirao veliku povredu, trebalo mi je vremena da se prilagodim - rekao je on.

PROČITAJTE JOŠ: 

Milunović ima iskustva igranja evropskih takmičenja sa prethodnim klubom BATE Borisovim, ali očekuje da će ove godine u crveno-belom dresu to biti posebno.

- Mnogo je veća odgovornost kad igraš za klub iz svoje zemlje, pogotovo za mene koji sam iskusan igrač. Od mene se očekuje najbolje. Titula u Srbiji draža mi je od osvojenih u Belorusiji. Voleo bih da nastavim trofejni niz, za sada sam osvojio devet trofeja u karijeri - poručio je Milunović.