Savo Milošević na pres konferenciji
FK Partizan, Miroslav Todorović
Savo Milošević na pres konferenciji

FK Partizan, Miroslav Todorović

Savo Milošević na pres konferenciji, Foto: FK Partizan, Miroslav Todorović

* Partizan će dočekati Molde bez publike

* Milošević je istakao i da će njegov tim napasti Norvežane

* Fudbaleri Partizana sutra u 21 čas igraju prvu utakmicu plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegov tim mora maskimalno koncentrisano i borbeno da uđe u prvi meč protiv Moldea u plej-ofu za plasamn u Ligu Evrope.

"Došle su te dve utakmice koje mogu da odrede sudbinu Partizana u narednom periodu. Komplikovano je kada imate tako važne utakmice koje imaju takvu težinu. Ova ekipa je prethodnih pet meseci uradila toliko dobrih stvari, a sad sve to može da se gleda drugačijim očima posle ove dve utakmice. Želim da poručim igračima, bez obzira na rezultat, život će morati da se nastavi i posle ove dve utakmice", rekao je Milošević na konferenciji za medije u Humskoj.

Švajcarski mediji predstavili Zvezdu: "Evropski velikan kojeg su umalo ugasili rat, huligani i korupcija!"

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 21.08.2019. 09:41 Napred Zvezdo! Vladan Milojević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas * Ova dva tima su igrala 2004. godine u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona * Golovima Žigića, Zvezda je izvukla remi u gostima * Crveno-beli su ubedljivo slavili u revanš meču sa 3:0 Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat u Bernu, igraju protiv švajcarskog šampiona Jang Bojsa u okviru prve utakmice plej-ofa Lige šampiona.

Milošević je istakao da je pred meč sa Moldeom najvažnije da su svi igrači spremni, a da je situacija još uvek komplikovana sa defanzivcem Bojanom Ostojićem.

"Sutra nam treba da ponovimo ozbiljnu trku koju smo imali protiv Malatije, dobru agresiju, dobru disciplinu, dobru koncentraciju i nepohodni su nam pshički i fižički spremni igrači. Posle večerašnjeg treninga donećemo odluku o sastavu", rekao je Milošević i istakao da su Norvežani ozbiljna ekipa.

"Molde jeste ozbiljna ekipa, nema neozbiljnih timova u Evropi. Nemam strah da će moja ekipa prići utakmici neozbiljno, prvo zbog značaja utakmice, a drugo i zbog ozbiljnosti protivnika. Molde je tipičan predstavnik skandinavske škole fudbala. Znate koliko su skandinavci fižicki spremni i disciplinovani. Svi pričaju o kvalitetu, ja pričam o kvalitetu prethodnih pet meseci. Ako kvalitet ne prati organizacija, voljni momenat, agresija od tog kvalitet nema ništa. Nimalo laka utakmica za bilo kog našeg predstavnika. Videli ste kako je Čukariči prosaao, a znamo da je Čukarički dosta dobra ekipa za naše uslove", rekao je on i uporedio prethodnog rivala crno-belih Malatiju sa Moldeom.

"Individualno je Malatija je jača ekipa, ima individualne igrače, ne robuju organizovanosti na terenu. I Molde ima nekoliko igrača koji su nosioci, ali glavna njihova karakteristika je homogenost i dobra organizovnost na terenu."

Milošević je bio upitan i da li će crno-belima možda biti lakše na gostovanju u Moldeu.

"Uopšte ne bih razdvajao te dve utakmice. Ovo je dvomeč, rezultat se gleda posle 180 minuta. Moraćemo da odigramo dve ozbiljne utakmice i kod kuće i na strani. Nema pravila, nema garancija."

Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju protiv Jang Bojsa prvu utakmicu za plasman u Ligu šampiona!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 21.08.2019. 08:58 Utakmica je zakazana za 21 sat na stadionu "Švajcarska". Tomane slavi gol protiv Spartaka u Subotici, Foto: FK Crvena zvezda * Crveno-beli će imati veliku podršku navijača * Veruje se da će Mateo Garsija početi utakmicu * Rival je prošlosezonski učesnik LŠ i prvak Švajcarske Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju u Bernu protiv Jang Bojsa prvu od dve utakmice za plasman u Ligu šampiona.

Milošević je istakao i da će njegov tim napasti Norvežane, ali da to mora biti dobro organizovano, ali da moraju da budu strpljivi.

"Oni su ekipa koja opasnost nosi u promeni poseda. Ko se tu bude snašao, imaće prednost. Moramo da budemo obazrivi."

Šef stručnog štaba crno-belih rekao je da je situacija sa Birbasom Nathom slična kao ona sa Takumom Asanom i da će verovatno Izraelca moći da koristi na sutrašnjoj utakmici.

Partizan će dočekati Molde bez publike, a UEFA je na ovom meču dozvolila prisustvo deci do 14 godina iz škola fudbala sa teritorije cele Srbije.

"Navikli smo već da igramo bez publike, sa te strane mi smo možda u prednosti u odnsu na Molde, ali i na svaku drugu ekipu. Protiv Arisa su pokazali da su podložni pristisku publike. Sa te strane pomoć publike bi mogla da bude ogromna. Verovatno smo izgubilli sa ovom kaznom kada je igra u pitanju. Izgubili smo par stotina hiljada evra. Potrudićemo se da mi na terenu ne zavisimo ni od čega, ali je velika glupost. Konstantno radimo u korist svoje štete. To je definitivno", zaključio je Milošević.

Makedonac pao na tiketu zbog promašenog penala najveće zvezde Junajteda, u besu razlupao celu kladionicu! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 21.08.2019. 09:55 Urnebesan video iz Makedonije! Kada Makedonac padne na tiketu, Foto: youtube/ Redakcija Ekipa * Pol Pogba je promašio penal * Na klipu se može čuti radost ovog kladioničara kada je sudija dosudio penal * Video je postao viralan Fudbaleri Mančester junajteda odigrali su nerešeno protiv Vulverhemptona (1:1) a priliku da donese pobedu svog tima propustila je najveća zvezda tog kluba, Pol Pogba.

Prvotimac Strahinja Pavlović istakao je da očekuje da tim sutra sačuva svoj gol.

"Najbitnija utakmica u sezoni i najbitnije da smo svi fokusirani. Bilo bi dobro da se Ostojić oporavi do sutra. Biće možda otažavajuća okolnost što igramo bez navijača. Daćemo se od sebe da pobedimo sutra", rekao je Pavlović.

Meč između Partizana i Moldea igra se sutra od 21 sat na stadionu u Humskoj.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda