Savo Milošević
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk
Savo Milošević

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk

Savo Milošević, Foto: FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk

* Veruje u prolaz

* Razočaran je suđenjem

* Revanš je sledećeg četvrtka 

Trener fudbalera Partizana rekao je da je nezadovoljan igrom u pobedi nad Moldeom od 2:1, pošto je njegov tim gubio pri kraju prvog poluvremena:

"S obzirom na to šta smo pokazali, rezultat 2:1 je spektakularan u odnosu na našu igru. Momci znaju da mogu mnogo bolje", rekao je Milošević za TV Arena Sport.

Komentator je vikao u transu! Partizan vodio, a onda je usledio NESPORTSKI POTEZ Moldea! Svi su protiv nas! (FOTO + VIDEO)

Fudbaleri Partizana slavili su rezultatom 2:1 Partizan - Molde, Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI Hvala što ste pratili tekstualni prenos utakmice Partizan - Molde na portalu ALO! Prva utakmica plej-ofa između Partizana i Moldea završena je sa 2:1 u korist crno-belih. Viđena je velika borba u Humskoj, a gosti su poveli u 43.

Nije bio zadovoljan suđenjem:

"Osećali su se komotno na našem terenu, kao da igraju kod kuće. Znali su da će biti maksimalno zaštićeni. Razlog za to zaista ne znam. Neshvatljivo je. Mogli smo da imamo mnogo više problema. Jedno od lošijih poluvremena od kad sam u Partizanu. ", kazao je Milošević.

Srpski trener navodno silovao čistačicu! "Od trauma ne mogu da spavam, osećam ogroman bes!"

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 22.08.2019. 23:36 Žena je rekla policiji da se naš trener skinuo pred njom i da joj je tražio "da se preda na dva minuta".

Veruje u prolaz svog tima:

"Ovo će biti dva poluvremena, prvo je tek prošlo. 99 odsto će odlučivati ono drugo, to sam rekao i, kao što vidite, definitivno je tako. Ako podignemo 30-40 odsto igru, onda se možemo nečemu nadati", dodao je trener Partizana.

Revanš je sledećeg četvrtka, a igra se u Norveškoj!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda