Savo Milošević
FK Partizan
Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević, Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević bio je zadovoljan posle ubedljive pobede svog tima protiv Rada sa 3:0 u Superligi i istakao da je ovo bila idealna uvertira pred meč sa Moldeom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

"Za razliku od prošle utakmice u prvenstvu, ova je bila sasvim zadovoljavajuća. Uspeli smo da relativno lako dođemo do bodova, da neke igrače odmorimo. Možda je pobeda mogla da bude uverljivija", rekao je Milošević novinarima posle meča u Humskoj.

Ožegović načeo, a u drugom poluvremenu Stevanović (16) pokazao klasu i postigao dva divna gola (VIDEO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 18.08.2019. 20:51 Partizan je pobedio Rad u 5. kolu Superlige Srbije. Ognjen Ožegović, Foto: FK Partizan Hvala što ste pratili prenos meča Partizan - Rad na portalu Alo! Kraj meča. Partizan je pobedio Rad rezultatom 3:0. 89' GOOOOOOOOOOOL! Opet Stevanović!

Milošević je istakao da je večerašnji meč odlična priprema za Molde, koji će u četvratak biti gost u Humskoj u meču za plasman u LE.

"Uspeli smo da odmorimo neke igrače. Mislim da se nismo mnogo potrošili, možda smo ranije mogli da zatvorimo utakmicu. Niko se nije povredio, to je pored pobede bilo najbitnije. Možemo da kažemo da je ovo idealna uvertira pred Molde", rekao je Milošević i dodao da norveški tim prate već mesec dana i da sve o njima znaju.

Milošević je protiv Rada izveo kombinovani sastav, ali su mladi fudbaleri na pravi način iskoristili priliku.

"Od Nikole Lakčevića očekujem mnogo. Imamo i Strahinju Jovanovića, oni su fenomenalni potencijal za Partizan. Doći će vreme i za njih. Polako", rekao je i osvrnuo se na mladog Filipa Stevanovića, dvostrukom strelcu, koji je solo akcijom postigao drugi gol.

PROČITAJTE JOŠ:

"On je sam po sebi potencijal da donosi nove stvari. Nekada su individualnci dovoljni da donesu neke novine ekipi. Ovo je Filipov talenat, to ne možemo da uvežbamo i u treniramo", zaključio Milošević.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom