Savo Milošević
FK Partizan
Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević , Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč 14. kola Superlige protiv Čukaričkog, rekao je da njegov tim čeka najteža utakmica u ovom delu sezone posle večitog derbija.

"Nemam pojma šta novo da vam kažem. Sve važi kao i za prethodnu utakmicu. Čeka nas trening posle kog ćemo znati konkretne stvari. Jedino novo je protivnik, čeka nas teža utakmica nego protiv Spartaka. U skladu sa tim treba nam maksimalna mobilnost", rekao je Milošević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

U pitanju je prvotimac Partizana, a Marin tek na drugom mestu! Lista je veoma zanimljiva

AUTOR: Sportske/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 29.10.2019. 14:28 Gledajući svetske tokove, za ove igrače bi mogao daleko veći novac da se uzme. Astana - Partizan, Foto: FK Partizan Ko su najskuplji fudbaleri Super lige Srbije? Srbija može da se pohvali ove godine sa dva kluba koja igraju grupnu fazu evropskih takmičenja pa je cena igračima koji su standardni skočila.

Trener crno - belih istakao je da je zdravstveno stanje u ekipi dobro, da su svi zdravi osim Lazara Markovića. Čukarički ima niz od 11 utakmica bez poraza, a Milošević je rekao da bi voleo da njegov klub prekine tu seriju.

"Bilo bi fenomenalno. Čukarčki je godinama jedna od najbolja ekipa u Srbiji. Znamo i razloge zbog čega je tako. Klub je finansijski stabilan, dobra ogranizovanost kluba u svim segmentima, domaćinsko vođenje i iz toga proizilaze dobri rezultati i igrači.

Dan posle ubedljive pobede napadač otkrio ključ buđenja crno-belih

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 28.10.2019. 12:02 Fudbaler Partizana Sejduba Suma, posle pobede nad Spartakom (4:0), rekao je danas da njegov tim više nema pravo na grešku jer juri prvo mesto i šampionsku titulu. Partizan - Spartak, Foto: FK Partizan "Osećamo se dobro jer nakon što smo izgubili od Mančestera trebalo je da vratimo samopouzdanje, da se dokažemo pred sobom i domaćom publikom.

Svake godine su u vrhu tabele. Čeka nas ponajteža utakmica u dosadašnjem delu prvenstva, ako izuzmemo derbi", rekao je Milošević i dodao da ekipa sa Banovog brda trenutno ima veliko samopouzdanje.

"To je ekipa sa došta pojedinaca koji mogu da reše utakmicu, igrači koji imaju ekstra kvalitet. Mogu da naprave problem bilo kome, pa i nama. Neće biti lako, moraćemo da budemo na nivou svih 90 minuta. Čukarički u svim segmentima igre može da bude opasan", zaključio je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč između fudbalera Čukaričkog i Partizana igra se sutra od 15.30 na Banovom brdu.

BONUS VIDEO:

Saša Zdjelar, izjava posle Mančester junajteda