Savo Milošević trening
FK Partizan - Miroslav Todorović
Partizan - Krakovija

FK Partizan

Partizan - Krakovija, Foto: FK Partizan

Partizan je u jednom danu imao dve dobre provere u Beleku. Prvo su rezervisti pobedili Vitorul 1:0, a zatim su prvotimci odigrali 1:1 protiv Krakovije.

Trener Partizana Savo Milošević bio je vidno zadovoljan posle prve dve utakmice na pripremama. Milošević je priznao da je ekipa obe utakmice odigrala iznad očekivanja.
- Nisam očekivao tako dobru igru, jer je ovo prva utakmica, noge teške... Imali smo neke fenomenalne akcije, sve je izgledalo suviše dobro za prvi meč. Trka i ozbiljnost su bili na dobrom nivou. Imali smo i jakog protivnika u drugoj utakmici i sve to jeste parametar koji nam pokazuje da li smo na dobrom putu - rekao je Milošević posle meča protiv Krakovije.

Partizan je protiv Krakovije, drugog tima poljskog prvenstva, odigrao veoma dobro.
- Samo po šansama u drugom poluvremenu trebalo je da bude 4:0, ali nemamo još mirnoću u završnici. Radimo na tome, biće i toga, sve je to posledica umora. Bitno je da stvaramo šanse, dolazimo u završnicu.

Pojavili su se i prvi problemi sa povredama.
- Asano je osetio bol u kuku, a Sumu smo zbog problema sa leđima ostavili da igra u drugom poluvremenu. Jedino će Lutovac morati da ode na pregled magnetnom rezonancom, a što se ostalih tiče, samo je prevencija u pitanju - objasnio je Savo Milošević.