Milorad Kosanović
Alo!/Vladimir Marković
Milorad Kosanović

Alo!/Vladimir Marković

Milorad Kosanović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Kao grom iz vedra neba stigla je vest da je Milorad Kosanović posle pobede njegovih izabranika u 22. kolu nad Čukaričkim, direktnim konkurentom za izlazak u Evropu, napustio klub. Kosanović je objasnio razloge za odlazak sa Čaira.

- Otišao sam jer su mi oterali Duška Tomaša, kondicionog trenera a da me nisu obavestili, zato što mi nije ukinuta kazna Disciplinske komisije od četiri utakmice zabrane vođenja tima... S obzirom na to da igramo plej-of i da smo na korak do Evrope, trenutno smo šesti na tabeli i ne bih hteo da smetam. Jer, kako da radim kada ne mogu da budem sa igračima na terenu. Dao sam slobodu Radničkom da vide šta i kako dalje. Smatram da je korektnije da odem.

Planovi za skoru budućnost...

- Imam privatnih obaveza i poslova kod kuće i vraćam se u Novi Sad. Takođe, dobro će mi doći pauza posle šest meseci. Trenutno sam rasterećen. Iskreno, zamorilo me sve to da pravim novi tim svakih par meseci. U Napretku sam za malo više od godinu dana napravio tri tima, pa u Pazaru dva tima, pa sada u Nišu... - zaključio je Kosanović.