Vladan Milojević
FK Crvena zvezda
Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da se ne menja princip po kojem je svaka naredna utakmica najvažnija i da će ekipa tek posle prvenstvenog duela protiv Mačve misliti na Olimpijakos i Ligu šampiona.

U subotu Crvena zvezda organizuje "Otvoren dan"!

AUTOR: Zvanični sajt/ Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 27.09.2019. 13:41 Zainteresovana deca rođena od 2009. do 2012. godine treba da dođu kod ekonomata Crvene zvezde u subotu od 16:30 Mališani Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda Crvena zvezda će organizovati "Otvoren dan" u subotu na terenima iza juga Marakane, kada će mališani imati priliku da se testiraju pod komandom Zvezdinih trenera, kao i da prisustvuju utakmici prvog tima protiv Mačve.

"Naredna utakmica je uvek najbitnija. Dolazi nam Mačva, koja sigurno ne zaslužuje da bude poslednja na tabeli i trebalo je da ima više bodova. Promenom trenera, odnosno povratkom čoveka koji je napravio najveće uspehe (Dragan Aničić, prim.aut), svakako igraju bolje, što su pokazali i osvajanjem boda protiv hita prvenstva TSC-a. Svakako, jači su nego prošle godine, uopšte, svi klubovi su jači i prvenstvo nam je jače, što me raduje", izjavio je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Zvezdin gol na derbiju bio je regularan!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 27.09.2019. 10:25 Partizan je prošlog vikenda savladao Crvenu zvezdu sa 2:0 u 161. večitom derbiju. Partizan Crvena zvezda večiti derbi, Foto: AP Darko Vojinovic Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije iznela je jednoglasan zaključak da je pogodak Crvene zvezde u 161. večitom derbiju bio regularan.

On je dodao da je Argentinac Mateo Garsija, koji je "preskočio" duele protiv Partizana i Voždovca bolje, ali da će tek posle treninga doneti odluku hoće li igrati.

"Nema vremena puno ni za radovanje, ni za tugovanje, ovo je sport, samo je u glavi naredna utakmica. Nije prijatno kad nema pozitivnog rezultata, ali ovaj ritam utakmica to ne dozvoljava", istakao je Milojević i konstatovao da je zadovoljan reakcijom igrača protiv Voždovca nakon poraza u derbiju.

Novo takmičenje nosi užas za Srbiju! Sudbina naših klubova zavisi od jedne Zvezdine utakmice!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 26.09.2019. 21:15 Novo takmičenje će imati 32 ekipe u grupnoj fazi. Partizan Crvena zvezda 161. večiti derbi, Foto: Alo/Marko Metlaš UEFA je definitivno donela odluku da uvede i treće evropsko klupsko takmičenje - Ligu konferencija. Ideja za ovo takmičenje postoji od 2015.

Prema njegovim rečima nije baš zahvalna situacija sa "viškom stranaca" i da se trudi da napravi najbolji izbor, u odnosu na taktičke zamisli svoje ekipe, ali i rivala. Milojević je rekao i da je razgovarao sa El Fardu Benom i objasnio mu zašto nije prijavljen za Ligu šampiona.

"Cela situacija oko transfera i licenciranja je takva, sve je išlo ka tome da će napraviti transfer. Znate koliko on voli Zvezdu i koliko nam znači, ali da nije bilo toga svakako bi bio licenciran. Nije jedini, ima i drugih koji nisu licencirani i drago mi je da igrači imaju strast i da žele da igraju. Samo je bio problem taj trenutak, sat, dan...".

Na pitanje oko loše forme Dušana Jovančića, Milojević je bio jasan:

"Jovančić je važan šraf za nas, teško je držati visok nivo forme stalno i normalno je da dođe do pada, sve je to normalno i ljudski. Siguran sam da će se vratiti", poručio je Milojević.

PROČITAJTE JOŠ:

Utakmica 10. kola Superlige između Crvene zvezde i Mačve igra se sutra od 19 sati.

BONUS VIDEO:

Milojević posle utakmice sa Voždovcem