Vladan Milojević
EPA/Lukas Barthtuttas
Vladan Milojević

EPA/Lukas Barthtuttas

Vladan Milojević, Foto: EPA/Lukas Barthtuttas

Vladan Milojević je posle poraza Crvene zvezde od Bajerna ocenio meč svog tima i na konferenciji za novinare izveo zaključke. Crveno-beli su poraženi rezultatom 3:0 u Minhenu.

"Čestitam igračima Bajerna na pobedi, takođe i mojima na dobroj igri. Znali smo šta nas očekuje, došli smo velikom Bajernu, pretendentu za osvajanje. Veliko iskustvo za nas što smo igrali na Alijanc areni. Nismo se uplašili, pokušali smo da ih onemogućimo i da suzimo prostor, da tranziciono ih ugrozoimo. Nije nam uspevala bolja cirkulacija u sredini, lako smo gubili lopte. U drugom delu smo neke stvari ispravili, probali smo kroz posed da napadnemo njihovu zadnju liniju", smatra Milojević.

PROČITAJTE JOŠ:

"Ostala mi je žal što smo primili drugi ili treći gol, pogotovo treći na ovom nivou ne sme da se prima. Bio je to neki vid padova koncentracije. Tek je prvo kolo, griupna faza, izvući ćemo pouke. Bajern zna surovo da vas kazni."

Vladan Milojević

AP Matthias Schrader

Vladan Milojević, Foto: AP Matthias Schrader

Upitan je i kako komentariše priliku za Marka Marina minut pre drugog gola Bajerna. To je možda bio trenutak kada je Zvezda mogla potpuno da okrene meč u drugom smeru.

"Složiću se za šansu Marina. Aktivan je bio rezultat 1:0, mogli smo da okrenemo. Sa tim drugim golom je utakmica i bila rešena", iskren je strateg Zvezde.

Partizanovci doneli VOZILO pred Marakanu i ostavili brutalno provokativnu poruku! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 18.09.2019. 23:44 Žestoka provokacija ispred stadiona "Rajko Mitić". "poklon" navijača Partizana, Foto: printscreen Crvena zvezda je izgubila od Bajerna rezultatom 3:0, a u isto vreme kada se odvijala utakmica u Minhenu ispred stadiona "Rajko Mitić" navijači Partizana ostavili su jedan "poklon".

Dao je svoje mišljenje i o izgubljenim loptama u prvoj trećini igrališta, a naročito je kobna bila Gobeljićeva kod pogotka Levandovskog.

"Ne bih da ulazimo ko je pogrešio. Mnogo je ranije izgubljena lopta kod gola. Mnogo smo loše odreagovali. Prava rešenja u pravo vreme morate da imate na ovom nivou, u velikom ste problemu ako to ne činite. Imali smo ozbiljnih problema u prvom poluvremenu. Probali smo da napravimo neke izmene, da se ne plaše greške i budu slobodni. Кad pogrešite jednom, postaju teške noge. Ovo je visok nivo. Nažalost, moramo na greškama da učimo", zaključio je Vladan Milojević.

BONUS VIDEO:

Iz Crne Gore pravo u Minhen