Vladan Milojević, Crvena zvezda - Suduva
Alo/Vladimir Marković
Vladan Milojević, Crvena zvezda - Suduva

Alo/Vladimir Marković

Vladan Milojević, Crvena zvezda - Suduva, Foto: Alo/Vladimir Marković

* Crvenu zvezdu očekuje revanš utakmica u Kopenhagenu

* Prvi meč je završen rezultatom 1:1

* Pavkov se povredio na toj utakmici još u prvom minutu

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle pobede protiv Mladosti iz Lučana 2:0, pohvalio je debitante (Petrović, Tomane, Krstović), odao priznanje Milošu Vuliću za evrogol, a govorio je i o povredi Milana Pavkova i formi Ričmonda Boaćija.

"Nama je zapravo bio cilj da šansu dobiju igrači kojima treba da damo šansu. Njegoš Petrović je posle dva treninga igrao kao da je godinama sa nama. Videli ste i Tomanea, pa Krstovića, on je velika budućnost našeg fudbala“, rekao je Milojević na konferenciji za medije posle meča.

Zbog ovoga je doveden u Real, pogledajte fantastične "makazice" Jovića! Modrić je mogao samo da isprati pogledom! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 20:59 Prkosi zakonima gravitacije! Luka Jović, Foto: twitter/MrRSB * Luka Jović je ovog leta stigao u Real * Na treningu je postigao prelep gol makazicama * Izašao je iz povrede Novo pojačanje Real Madrida, Luka Jović nije imao toliko sreće od kad je došao u najveći klub na svetu.

On je odgovorio i na pitanje novinara o šansama da Pavkov zaigra u Kopenhagenu, kao i o lošoj formi Boaćija.

"Misterija oko Pavkova? Videćemo!!! Kod sportista je to malo drugačije, do nedelje ćemo verovatno imati neka konkretnija saznanja. Ne mogu sad stvarno ništa da kažem“

Preminuo LEGENDARNI IGRAČ PARTIZANA!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 20:11 - 09.08.2019. 21:01 Tužna vest za navijače Partizana! Fahrudin Jusufi, Foto: FK Partizan * Jusufi je u Partizanu kao igrač bio u periodu od 1957-1966 * Kao trener radio je od 1987-1988.godine * Osvojio četri titule prvaka Jugoslavije sa Partizanom Legendarni fudbaler Partizana Fahrudin Jusufi preminuo je u 80.

A o Boaćiju je mogao i to konkretno.

"Sigurno je da mislim da može mnogo više, razgovaramo, radi. Od njega zavisi. Očekujem da što pre bude onaj pravi Boaći. Nije zaboravio da igra fudbal i ubeđen sam da će polako da dođe na svoj nivo“, poručio je Milojević.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića