Vladan Milojević, trener Crvene zvezde
FK Crvena zvezda
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pohvalio je profesionalni pristup svojih igrača, ali i izdanje onih koji su imali manju minutažu ove sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

PROLETER SE NIJE LAKO DAO Crvena zvezda tek u finišu slomila otpor Novosađana! (FOTO + VIDEO)

SAVO MILOŠEVIĆ PRED MEČ SA "LALAMA" Vojvodina ima posebnu težinu u Srbiji!

VULETIĆ NAJAVLJUJE ŽALBU PARTIZANA Ovo neće proći! Jedna sila dignutih ruku ne može da bude jača od sile argumenata koje smo predočili!

Mogu da budem zadovoljan igrom onih koji nisu imali toliko prilika. Jako je teško kada ne igrate da nadjete ritam, jer kroz treninge ne možete da imate takmičarski ritam. Profesionalno smo odradili utakmicu", rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Zvezda je danas u Novom Sadu pobedila Proleter sa 1:0 u 36. kolu Super lige Srbije, a Milojević je ponovio da je on glavni krivac što pojedinci nisu imali veću minutažu, ali da su danas pokazali da zasluženo nose crveno-beli dres.

"Žao mi je što nisu imali veću, ali ja sam najodgovorniji. Pokazali su da treba da budu ovde. Imam veliki broj igrača na raspolaganju i vidi se da ovi što nisu igrali nisu u pravoj formi, ali vidi se i kod ovih što igraju povremeno da nisu baš u najboljoj formi. Ne razmišljamo sada o Kupu, već smo samo mislili na ovo da prvenstvo završimo na najbolji mogući način", rekao je Milojević.