Vladan Milojević, trener Crvene zvezde
FK Crvena zvezda
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević će ostati na klupi Crvene zvezde do leta 2020. godine, a kako prenose beogradski mediji najzaslužnije za to su Delije. Naime, trener crveno-belih je već bio doneo doneo odluku da napusti Marakanu, ali se predomislio posle sastanka sa vođama Delija, koji su ga svim silama molili da odradi i poslednju godinu ugovora.

PROČITAJTE JOŠ:

MARIN IGRAČ, MILOJEVIĆ TRENER Sindikat profesionalnih fudbalera izabrao najbolje!

SNEŽANA FILIPOVIĆ BORJAN O PORODIČNOJ PROSLAVI ZVEZDINE TITULE Filip je spavao sa tatinom medaljom

PRAZNIČNO NA "MARAKANI" Defile Zvezdine dece

Kod Milojevića je posle velikog uspeha došlo do zasićenja i umora. Smatrao je da je i za klub i za njega bolje da ekipu preuzme novi trener, a nakon finala u Kupu Srbije želeo hteo je da napusti Zvezdu. Sve je preokrenuo sastanak sa Delijama.

Crvena zvezda titula

twitter/crvenazvezdafk

Crvena zvezda titula, Foto: twitter/crvenazvezdafk

Najvatreniji navijači su odgovorili da razumeju da je željan odmora, ali su mu objasnili da bi ostankom na klupi Zvezde dobio njihovu naklonost za sva vremena. Na kraju je Milojević odučio da ostane u Ljutice Bogdana.

Milojević je za dve godine u Zvezdi osvojio dve šampionske titule i igrao u grupnim fazama Lige Evrope i Lige šampiona. To ga čini najuspešnijim trenerom crveno-belih u 21. veku. Pored toga, prvi je stručnjak koji je opstao na klupi Zvezde pune dve sezone još od pokojnog Velibora Vasovića, kojem je to pošlo za rukom u periodu od 1986. do 1988.