Vladan Milojević na konferenciji za štampu u Kopenhagenu
Alo! V. Zogović
Vladan Milojević na konferenciji za štampu u Kopenhagenu

Alo! V. Zogović

Vladan Milojević na konferenciji za štampu u Kopenhagenu, Foto: Alo! V. Zogović

* Crvena zvezda u Kopenhagenu sutra igra revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona

* Na "Parken" stadionu održana je pres konferencija

* Trener Vladan Milojević najavio utakmicu

Vladan Milojević pred večerašnji revanš s Kopenhagenom na stadionu “Perken” može da obeća samo jedno - veliku borbu fudbalera Crvene zvezde. Po njegovim rečima, domaćin je u prednosti zbog ishoda prve utakmice u Beogradu (1:1), ali trener Zvezde je optimista uprkos silnim kadrovskim problemima koji su zadesili njegov sastav.

- Rezultat iz prvog meča daje prednost Kopenhagenu. Mi smo se spremili da odigramo dobru, hrabru, mušku utrakmicu, onako kako mi znamo. O šansama i procenama nećemo, domaćin ima prednost, ali imamo još 90 minuta da damo sve od sebe - rekao je Vladan Milojević za konferenciji za medije u Kopenhagenu.

Šef struke crveno-belih nije želeo da se osvrće na suđenje prošle srede, kao i na konstatacije pojedinih medija da je travnata podloga stadiona “Parken” u jako lošem stanju.

Brutalna poruka Kopenhagena Zvezdi pred revanš: PAMTITE LI OVO? (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 12.08.2019. 18:29 - 12.08.2019. 19:08 Danski šampion je izbacivao klubove kao što su BATE Borisov, Dnjepar, Astra Vind Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Kopenhagen je na svojoj stranici na Fejsbuku podsetio na brojne eliminacije rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i poslao poruku srpskom šampionu pred revanš.

- Čim nemate neke igrače zbog povreda to jako otežava, međutim, to ne sme da bude alibi i izgovor. Nikada tu životu to nisam radio. Verujem u moje igrače, daćemo sve od sebe. Sigurno da nam nije prijatno. Stariji treneri su govorili “Najbolji igrač je zdrav igrač”. Želeli su i Ben i Pavkov da igraju, ali bi to bio veliki rizik. Ja imam veliko poverenje u sve moje fudbalere koje imam na raspolaganju - kaže trener crveno-belih.

Još jednom je naglasio ulogu trenera Stalea Solbakena u timu Kopenhagena.

- Oni imaju svoj stil igre i vezan je za trenera koga izuzeto cenim. Stavljam ga u red najboljih u Evropi. Solbaken je godinama ovde i ima poseban način rada. Ne očekujem drugačiji stil igre domaćina večeras, oni imaju svoj stil i ne prilagođavaju se protivniku. Nema puno tajni između nas, može samo igrač na terenu da se promeni, ali ne i stil igre. Teško da možemo da iznenadimo jedan drugog Solbaken - zaključio je Milojević.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom