Vladan Milojević
Alo/M.Metlaš
Vladan Milojević

Alo/M.Metlaš

Vladan Milojević, Foto: Alo/M.Metlaš

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle trijumfa nad Napretkom rezultatom 3:0 kako su njegovi puleni i on želeli da daju doprinos obeležavanju 27. godišnjice od osvajanja Interkontinentalnog kupa.

- U ime igrača, stručnog štaba i svoje ime, čestitam našem klubu veliki jubilej. Poznato je da smo na današnji dan, pre 27 godina, postali prvaci sveta u Tokiju. Zato neka ova pobeda bude naš prilog današnjem danu i proslavi svetske titule. Znaju momci da su to blistavi momenti u istoriji Crvene zvezde i želim im da u budućnostu mogu da kažu da su nešto slično napravili - rekao je Milojević.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Crveno-beli su savladali Napredak pogocima Veljka Simića i El Fardua Bena, dok je autogol bio delo Veškovca, na superligaškom oproštaju od domaće publike za 2018. godinu.

- Mislim da smo dobro igrali u prvom poluvremenu i imali smo dosta šansi. Mogli smo da postignemo još neki gol... I onda je Alivodić u finišu poluvremena bio sam u opasnoj poziciji i na to smo skretali pažnju igračima, da Napredak u svakom trenutku može da napravi problem. U drugom su oni pokušavali da kontrolišu igru, znali smo da je to njihov način igre, sa dobrom sredinom i brzim bokovima. Malo nam je olakšala i povreda N'Diajea, nadam se da nije ozbiljnije povređen. Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan, zasluženo smo pobedili. Napredak treba da ima mnogo više bodova, ali vidimo se u plej-ofu - dodao je trener Zvezde.

Milojević se kratko osvrnuo i na maksimalan učinak, odnosno svih 10 superligaških pobeda na domaćem terenu u jesenjoj polusezoni.

- To je statistika, cilj nam je uvek da pobedimo i kod kuće i u gostima. Nekad uspemo, nekad ne, lepo je uvek kada pobedimo. Drago mi je zbog tog podatka - završio je Milojević.