Vladan Milojević
AP Tess Derry
Vladan Milojević

AP Tess Derry

Vladan Milojević, Foto: AP Tess Derry

Izabranici trenera Vladana Milojevića imaće težak zadatak protiv jedne od najboljih ekipa iz Premijer lige. U prvom susretu u Londonu pre dve nedelje Totenhem je slavio ubedljivo sa 5:0, ali u redovima srpskog šampiona veruju da će pred svojim navijačima odigrati znatno bolje.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je pred njegovim timom ozbiljan zadatak.

"Kad imate ljubav prema nečemu onda malo preterujete. Imamo ozbiljnog protivnika. Što je bilo juče, bilo je, to je istorija. Sad pišemo novu istoriju. To je najbitnije u fudbalu i životu", kaže Milojević.

Miloš Vulić kaže da su crveno-beli mnogo naučili iz proteklog meča.

"Upoznali smo se s njihovom igrom na prvoj utakmici u Londonu. Nemam mnogo iskustva, malo je vremena za razmišljanje. Treba igrati sa što manje dodira. Poučeni iskustvom sa prvog meča igraćemo tako".

PROČITAJTE JOŠ:

Milojevića su pitali i da li je igra sa meča sa Olimpijakosom dobar recept i za Engleze.

"Analizirali smo Totenhem. Imaju mnogo dobrih igrača, ali sve utakmice su specifične na svoj način, sve što smo gledali i analizirali, kada se izađe na teren pada u vodu. Treba biti koncentrisan na situaciju na terenu. Totenhem je svaku utakmicu igrao na drugačiji način. Ostavićemo za sutra šta su to oni spremili, a i šta smo im mi spremili".

Pitali su ga i ima li Crvena zvezde rešenje za brzu igru Engleza i kako da zatvori prostor.

"Vratiću se na ono što sam rekao. Javnost kaže ovo, kaže ono. Ovo nije plejstejšn. Ovo su velike brzine, veliki prostor", dodao je Milojević.

BONUS VIDEO:

Konferencija Crvene zvezde u Londonu pred utakmicu sa Totenhemom