Vladan Milojević
EPA Koca Sulejmanovic
Vladan Milojević

EPA Koca Sulejmanovic

Vladan Milojević, Foto: EPA Koca Sulejmanovic

"Ponosan sam što sam trener Crvene zvezde u ovom trenutku. Klub je među 32 najbolje ekipe Evrope, sigurno da su Bajern i Totenhem favoriti, ali imamo šta i mi da pokažemo. Daćemo sve od sebe da se predstavimo u najboljem svetlu. Poštujemo svakog rivala, ali cenimo i sebe. Pružićemo maksimum kako bismo se predstavili u pravom izdanju. Žao mi je što naši navijači nisu u prilici da nam pruže podršku u Londonu", izjavio je Milojević.

Pročitajte još:

Strateg šampiona Srbije se osvrnuo i na rezultatsku krizu Totenhema.

"Svaki klub prolazi kroz određene faze, a Totenhem je u situaciji kroz koju prođe svaki tim pre ili kasnije. Ipak, ne mislim da treba gledati na njihovu poziciju iz negativnog ugla, imaju odličan tim, sa iskusnim igračima i Poketinom koji je jedan od najboljih trenera sveta. Dobar su tim, imaju probleme, ali su uprkos tome jedan od najboljih timova Premijer lige".

Poketino na konferenciji jedva spomenuo Zvezdu - Trener Totenhema otkrio glavnu muku

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 21.10.2019. 16:51 - 21.10.2019. 17:21 Menadžer Totenhema Maurisio Poketino izjavio je danas da očekuje veoma tešku utakmicu protiv Crvene zvezde i ocenio da će njegov tim, ukoliko želi tri boda, morati prvo da pobedi sebe, a potom rivala.

Crvena zvezda će Totenhem napasti bez Boaćija koji je zbog povrede izostao sa spiska putnika.

"Kad nema nekog igrača potencira se njegov izaostanak i koliko on fali. Ne gledam tako. Protiv Olimpijakosa nije bilo Pavkova, sad nema Boaćija, ali imam puno poverenje u sve igrače i ne želim da pričam o onima koji nisu tu. Svi segmenti igre su veoma bitni, korner, prekid, svaki detalj. Imaćemo pred sobom neugodnog rivala i najbolje da pričamo sutra o ovoj utakmici", rekao je Milojević.

Bonus video: Dragana Džajića brine jedna stvar pred veliki meč sa Totenhemom