Vladan Milojević, Crvena zvezda - Suduva
Alo/Vladimir Marković
Vladan Milojević

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Vladan Milojević, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Crvena zvezda je izgubila od Bajerna 3:0 u prvom kolu grupne faze u Ligi šampiona. Strateg crveno-belih Vladan Milojević se u izjavi za RTS osvrnuo na utakmicu sa Bavarcima.

PROČITAJTE JOŠ:

"Smatrali smo pre utakmice da su Bajern i Totenhem favoriti. Mi i Olimpijakos ćemo da probamo da uradimo više nego što bi trebalo da uradimo. Došli smo na noge jednom od favorita za osvajanje, predivna atmosfera i ambijent. Očekivali smo ovakvu utakmicu, dosta igrača je tehnički izuzetno obučeno. Ipak, dosta lako smo gubili lopte i nismo imali rešenja. Imali smo neke izgledne situacije, zadovoljniji sam drugim poluvremenom. Izmene su nam donele bolji protok lopte. Ostaje žal zbog drugog gola, a pogotovo zbog trećeg koji ne sme da se desi na ovom nivou takmičenja", smatra Vladan Milojević.

Vladan Milojević

AP Matthias Schrader

Vladan Milojević, Foto: AP Matthias Schrader

Milojević se osvrnuo na promašaje svojih igrača. Nije bilo previše prilika za Zvezdu, ali ipak su crveno-beli mogli do gola.

Gestikulirao je preklan vrat, to mu se obilo o glavu! Sankcionisan na dva načina

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 18.09.2019. 18:21 Nije mu ovo trebalo. Nenad Lalatović, Foto: Printscreen Twitter / грбвћ Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović kažnjen je tri utakmice suspenzije posle neprimerenog ponašanja i crvenog kartona na meču protiv Radničkog u Nišu, prenosi portal Republika.

"Ne bih da kažem da imamo za čim da žalimo. Mogao je rezultat da bude i drugačiji, ali okrećemo se narednom rivalu", kratak je bio trener Zvezde.

BONUS VIDEO:

Iz Crne Gore pravo u Minhen