Vladan Milojević na utakmici sa Jang Bojsom u Bernu
EPA - EFE, Peter Schneider
Vladan Milojević na utakmici sa Jang Bojsom u Bernu

EPA - EFE, Peter Schneider

Vladan Milojević na utakmici sa Jang Bojsom u Bernu, Foto: EPA - EFE, Peter Schneider

* Prva utakmica je završena rezultatom 2:2

* Milojević ističe da se nada da sada ekipa ima više iskustva u velikim evropskim utakmicama

* Ne bavi se statistikom

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević priznao je da postoji velika tenzija i pritisak pred revanš protiv Jang Bojsa u Beogradu za Ligu šampiona, ali da ekipa mora da se izbori sa tim ako ponovo želi u LŠ.

"O važnosti meča ne bi trebalo posebno da pričam... Protivnik je ozbiljan i kvalitetan. Respektujemo Jang Bojs, a sada nas čeka drugo poluvreme na našem stadionu, koji će biti ispunjen do poslednjeg mesta. Postoji pritisak, ali sportisti smo i ako hoćemo da igramo na ovom nivou moramo da se nosimo sa time", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Već je jednom oštetio Zvezdu, a sada je došao na Marakanu! Zbog njega će vas uhvatiti jeza kad god je u igri! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 26.08.2019. 14:15 Sve oči će biti uprte u njih! Konferencija za medije Zvezda - Jang Bojs, Foto: Alo!/V.Zogović * Davne 2004.

Milojević ističe da se nada da sada ekipa ima više iskustva u velikim evropskim utakmicama.

"Na mojim igračima je da budu fokusirani, tenzija je normalna".

Konferencija za medije Zvezda - Jang Bojs

Alo!/V.Zogović

Konferencija za medije Zvezda - Jang Bojs, Foto: Alo!/V.Zogović

Milojević nikada nije poražen na "Marakani" sa crveno-belima za više od dve godine u kvalifikacijama, niti eliminisan u borbi za grupnu fazu.

"Ne bavim se tom statistikom, ne znam koliki uticaj ima na to. Zanima me samo sutrašnja utakmica, ništa više", "zakopčan" je po pravilu trener Zvezde.

Nekadašnji Partizanov fudbaler uhvaćen kako cirka i puši, i to sa njom! Ovakvog ga nikada niste videli! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 26.08.2019. 14:03 - 26.08.2019. 14:12 Ivica Ilijev uhvaćen u provodu! Ivica Ilijev, Foto: Alo.rs/G.T. * Za Partizan je odigrao 177 utakmica na kojima je dao 54 pogotka * Nastupao je i za Đenovu, Mesinu, PAOK, Makabi i Visla Krakov * Prošle sezone podneo je ostavku na mesto sportskog direktora Partizana Nekadašnji srpski fudbaler viđen je kako se provodi na splavu sa suprugom i društvom!

Ne misli i da je prednost Crvene zvezde što će se igrati na prirodnoj travi, za razliku od prvog duela u Bernu (2:2) na veštačkoj podlozi.

"Da li će to imati uticaj? Nisam siguran, mislim da nemamo prednost sa te strane".

Milojević se još jednom osvrnuo koliki značaj na njega je imao Adolf Hiter, trener koji je postavio stazu uspeha u Jang Bojsu.

"Značajan čovek u mojoj karijeri i prijatelj je Adi Hiter, otvorio mi je pravac filozofije. Voleo bih da svi mirno spavamo, ne vidim zašto ne bi bilo tako i sada ako dobro radimo. Hiter je uzeo titulu sa Jang Bojsom, radi odlično i sa Ajntrahtom... Poručio bih navijačcima, mirno spavajte", zaključio je on.

Novi skandal svetskih razmera! Za šefa FIFA-e najbolji je bio Mesi, a onda mu je zapretio čovek iz senke i nagrada je pripala Ronaldu! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 26.08.2019. 10:28 Istina isplivala na videlo! Sep Blater, Foto: Profimedia * On je uzimao mito kako bi Katar bio domaćin SP * FIFA ga je kaznila na osam godina * Ta kazna je potom smanjena na šest godina Bivši prvi čovek najmoćnije fudbalske organizacije, FIFA, Sep Blater, dao je zanimljiv intervju za BBC, u kom je otkrio da dodela Zlatne lopte 2013.

Revanš utakmica plej-ofa za LŠ Crvena zvezda - Jang Bojs igra se sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda