Vladan Milojević
FK Crvena zvezda
Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda plasirala se u finale Kupa Srbije pošto je posle 4:1 u prvoj utakmici na Marakani, sada odigrala 0:0 u Lučanima protiv ekipe Mladosti.

Pročitajte još:

PROTIV ŠAMPIONA NA POČETKU Košarkaši Crvene zvezde stigli na završni turnir Evrolige!

OTAC BRANISLAV STAO U NIKOLINU ZAŠTITU Niko ne zna u kakvom je stanju bio! Ovako stoje šanse da Jokić zaigra u Kini! (FOTO)

ODITA TRAGIČAR, BORJAN HEROJ! Mladost žestoko namučila Zvezdu, šampion Srbije se plasirao u finale Kupa! (FOTO + VIDEO)

Ipak, iako rezultat pokazuje da nije bila zanimljiva, naprotiv bila je itekako interesantna.

Trener šampiona Srbije Vladan Milojević nakon utakmice bio je nezadovoljan, ali je i istakao koji igrači su obeležili utakmicu.

- Čestitam mojim igračima na prolasku, rezultat iz prvog meča je rešio sve... Pokazalo se danas da će biti teško, nije trebalo da se završi 0:0, igrači utakmice su golman Borjan i mladi perspektivni Rosić među stativama Mladosti. Začarali su mreže i jednostavno mislim da nismo bili kako treba, ne sviđa mi se to, Mladost je bila bolja. Da li je to nedostatak motiva, videćemo, ovo mi se danas ne sviđa - rekao je Milojević posle utakmice.

Nenad Milovanović

Alo!/Marko Metlaš

Nenad Milovanović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Nenad Milovanović je takođe akcenat stavio na dvojicu čuvara mreža - Rosića i Borjana.

- Samo su nedostajali golovi, šteta što je ovakvo vreme zbog navijača. Utakmicu su obeležili golmani, oni su dvojica najboljih u zemlji. Prvo poluvreme je Zvezda dosta bila aktivnija, bili smo daleko od gola. U drugom smo napravili sedam, osam šansi i nismo uspeli da savladamo Borjana. Čestitam Zvezdi ulazak u finale, Mladost je pokazala zadnjih sezona da zaslužuje mesto na kom se nalazi - rekao je Milovanović.

Crveno-beli će se u finalu sastati sa boljim iz dvomeča između Radničkog iz Niša i Partizana, u kojoj su crno-beli bili bolji u prvoj utakmici i slavili rezultatom 1:0.