Vladan Milojević
Alo/M. Jošida

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da će njegova ekipa, uprkos zgusnutom rasporedu, bez kalkulacija ući u prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

PROČITAJTE JOŠ:

"U ovom takmičenju imamo visoke ciljeve, igramo protiv Mladosti koja je u vrhu našeg fudbala, ima kontinuitet, uvek je među prvih četiri-pet ekipa i bori se za izlazak u Evropu. Vrlo su disciplinovana ekipa koja defakto zna da igra na rezultat, neće se samo braniti, daleko od toga. Imaju svoj stil igre, fizički su moćna ekipa i jasno se vidi pečat kolege Neška Milovanovića, jednog od najiskusnijih i najboljih trenera u našem fudbalu, sa najdužim stažom", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Marko Gobeljić

FK Crvena zvezda

Marko Gobeljić, Foto: FK Crvena zvezda

On je istakao da će utakmica sigurno da bude veoma teška.

"Neće nam biti nimalo lako, imali smo derbi prvenstva u subotu i vrlo brzo je ova naredna utakmica. Imamo malih zdravstvenih problema, ali ćemo se maksimalno spremiti i za ovaj susret. Voleli bismo da uz podršku sa tribina napravimo dobar rezultat pred revanš u Lučanima, čekaju nas dve jako teške utakmice polufinala i moramo da budemo vrlo oprezni", poručio je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti igra se sutra od 17 sati na stadionu Rajko Mitić. Revanš je 15. maja u Lučanima.