Trener Crvene zvezde Vladan Milojević
FK Crvena zvezda
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević , Foto: FK Crvena zvezda

"Ulazimo u ciljnu ravninu, a godinu ćemo otvoriti susretom koji nosi epitet derbija. Vojvodina je odlična ekipa i plasman na tabeli ne oslikava pravi kvalitet Novosađana. Angažmanom Mitoševića i Matića pojačali su konkurenciju u napadu i pokušali da poprave efikasnost. Predvodi ih mladi kolega Krivokapić koji ima sjajnu perspektivu i smatram da je on pravi izbor za to mesto", rekao je strateg Crvene zvezde.

Crveno-beli, početak 2019. godine dočekuju uz sjajnu tradiciju, ali niz uspeha ne opušta šefa stručnog štaba.

PROČITAJTE JOŠ:

"Krećemo od nule. Za nas protiv Vojvodine počinje nova takmičarska godina i ni trenutak ne razmišljamo o prednosti. Očekuje nas niz izazova na dva fronta, a ovom prilikom pozvao bih sve navijače da nas podrže u što većem broju".

Posebnu pažnju javnosti izazvala su pojačanja, ali Milojević nije želeo da izdvaja pojedince.

"Novajlije su se odlično uklopile, ali deo zasluga pripada i starosedeocima koji su ih sjajno prihatili. Ovaj prelazni rok prvi je u kojem smo mogli da gledamo korak više i kreiramo tim za budućnost. Ovi igrači zalog su za više od jedne sezone. Svi će dobiti priliku da se nametnu i dokažu, a ocene nećemo donositi posle samo jedne utakmice lili poluvremena", izjavio je Milojević.