Vladan Milojević i Tatjana Šajković
youtube/Crvena zvezda
Vladan Milojević i Tatjana Šajković

youtube/ Crvena zvezda

Vladan Milojević i Tatjana Šajković, Foto: youtube/ Crvena zvezda

* Zvezda u sredu dočekuje finskog prvaka od 20:45, na stadionu "Rajko Mitić"

* Crveno-beli su u prvom kolu bili bolji od litvanske Suduve (0:0, 2:1)

* Helsinki je eliminisao HB Torshavn sa Farskih ostrva (3:0, 2:2)

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pričao je o narednom protivniku Crvene zvezde, ali pravu pometnju na konferenciji je napravila portparolka tog kluba Tatjana Šajković.

Tatjana je već dugo u klubu a radi kao voditeljka emisije "Zvezda TV" i vodi konferencije za novinare.

Miloje je rekao da veoma ceni narednog rivala i da će biti težak protivnik:

"Posle prve preskočene prepreke čeka nas izuzetno težak protivnik. Pričamo o šampionu svoje zemlje i poštujemo ih. Helsinki je dobra i disciplinovana ekipa, u ritmu jer igra prvenstvo, a nadam se da ćemo mi biti sve bolji. Spremili smo se da damo maksimum, da prikažemo lepu predstavu pred verujem velikim brojem navijača", rekao je Milojević.

Kao najveću snagu Helsinkija izdvojio tim, odnosno homogenost, ali nije želeo da priča kojim rezultatom bi bio zadovoljan.

"Nisam u tom fazonu, ne razmišljam ni o Kopenhagenu. To je jedino ispravno razmišljanje svakog trenera. Sutra je prvo poluvreme, u Helsinkiju drugo. Ne bih da pričam šta bih voleo, jako sam loš prognozer".

Posebno je naglasio da nikako ne sme da se potceni nijedan tim u Evropi, pa ni šampion Finske.

"Zašto se stalno potencira da smo bogom dani i da smo vanzemaljci? Siguran sam da takva vremena ne postoje. Svesni smo veličine kluba i bogate istorije, sada pokušavamo da je vratimo gde pripada. Sve što bi trebalo da uradimo je da poštujemo sve timove. Suduva je veoma nezgodna ekipa, isto tako je i Helsinki".

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Masaža mišića fudbalera Crvene zvezde Bena