supruga Miroslava Radovića
FK Partizan
Miroslav Radović

FK Partizan

Miroslav Radović, Foto: FK Partizan

Retkost je u sportskom svetu naići na suprugu nekog fudbalera koja je svesna toga da uprkos tome što joj je suprug poznati fudbaler, uspešno gradi i svoj život, samostalna je, posvećena porodici i pritom nezavisna.

PROČITAJTE JOŠ:

Takav je slučaj sa ženom srpskog fudbalera koji je trenutno angažovan u Poljskoj, Miroslava Radovića - Sandrom.

Sandra i Miroslav se poznaju od malih nogu, a 14 godina uživaju u ljubavi. Dugogodišnju vezu krunisali su brakom 2014. godine. Sandra je Miroslavu najveća podrška u životu, zajedno sa sinovima koji tatu prate na svim utakmicama.

Sandra Radović

Instagram/niksa.mateja.jakov

Sandra Radović, Foto: Instagram/niksa.mateja.jakov

Godine 2012. dobili su sina Nikšu, a samo godinu dana kasnije i blizance Mateju i Jakova. Nakon što je Miroslav otišao iz Partizana, porodica je život nastavila u Varšavi, gde fudbaler igra za FK Legija, dok je Sandra izuzetno posvećena naslednicima. Iako sebi mogu da priušte sve što požele, Sandra se, poput mnogih supruga sportista, ne hvali raskošnim životom, garderobom i skupim automobilima već na društvenim mrežama isključivo objavljuje porodične fotografije sa sinovima.

Sandra Radović

Instagram/niksa.mateja.jakov

Sandra Radović, Foto: Instagram/niksa.mateja.jakov

Lepa Sandra svojevremeno je objasnila koja je tajna uspešnog braka:

- Mi smo rasli zajedno, gradili i dobili naša tri mala anđela. Zbog njih mi postajemo jači iz godine u godinu - napisala je Sandra uz fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama.

Strahota, horor i skandal na meču Dinama i Hajduka! Reakcija hrvatske javnosti NEVEROVATNA

AUTOR: jutarnji.hr/S.M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 09:41 - 01.09.2019. 09:47 Klasika. navijači Hajduka, Foto: Tanjug/Nigel French Veliki derbi hrvatskog fudbala između Hajduka i Dinama nije mogao da prođe bez incidenata i poziva na ubijanje Srba. "Torcida" je tokom drugog poluvremena na severnoj tribini "Poljuda" napravila bakljadu zbog koje je utakmica na kratko bila prekinuta.

Osim toga, primetno je da je Sandra prava lepotica, a važi za jednu od najzgodnijih dama.

BONUS VIDEO:

Nemanja Bjelica otkrio kako se oseća pred meč sa Filipinima!