Nenad Milijaš
Sajt Crvena zvezda
Nenad Milijaš

Sajt Crvena zvezda

Nenad Milijaš, Foto: Sajt Crvena zvezda

Nekadašnji kapiten crveno-belih istakao je da igrače sutra očekuje težak meč, ali da od izabranika Dejana Stankovića zavisi ishod duela.

- Neško Milovanović je dugo bio trener, sada se vraća, svi ga cenimo i poštujemo, imaće veliki motiv protiv Crvene zvezde da se dobro pokažu i odigraju kvalitetno. Nije lako igrati u Lučanima, sa druge strane sve zavisi od nas, analizirali smo način njihove igre i ukoliko uđemo dobro u meč verujem da neće biti problema da ostvarimo i devetu pobedu u prvenstvu.

- Moramo da se skoncentrišemo na sutrašnji meč, trenutno nam je samo utakmica protiv Mladosti u glavi. Ispratili smo meč Ararat – Celje , znamo da ćemo igrati protiv Ararata, al i pored toga prvo razmišljamo o utakmici u prvenstvu pa se okrećemo pripremi evropskog duela.

- Tri različite utrakmice nas očekuju u narednom periodu, ali u svakoj imamo isti cilj a to je pobeda. Svaka sledeća utakmica je najbitnije, Crvena zvezda je klub u kome nema manje važnih utakmica, mi smo kao i igrači svesni toga i na taj način razmišljamo. Što se tiče sutrašnjeg sastava svi su zdravi sem Boaćija, Sanogo je imao problem sa zglobom, ali ono što je sigurno je da će najboljih jedanaest izaći na teren. Popričaćemo sa svima videćemo kako se ko oseća a zatim odlučiti ko će početi meč.

- Ova ekipa je pokazala igrama i rezultatima da može mnogo više, sigurno da iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje. Ceo stručni štab uključujući i mene veruje u njih i siguran sam da će sa vremenom to biti na dosta višem nivou. Imamo veliki broj kvalitetnih igrača, koji svojim treniranjem i zalaganjem zaslužuju šansu. Oscilacija ima, ali se trudimo da igrači koji su najspremniji i psihički i fizički počnu utakmicu - podvukao je Nenad Milijaš.

PROČITAJTE JOŠ: