Nenad Milijaš (FK Crvena zvezda)
FK Crvena zvezda
Nenad Milijaš (FK Crvena zvezda)

FK Crvena zvezda

Nenad Milijaš (FK Crvena zvezda), Foto: FK Crvena zvezda

Pomoćnik Dejana Stankovića napravio je paralelu između utakmice protiv Slovana u Beogradu i u Liberecu.

- Ne može se porediti (sa prvom utakmicom iz Beograda 5:1 za Zvezdu). Teška utakmica, rival je igrao čvrsto, svaki duel je bio jak. Nismo izgubili, dali smo sve od sebe da je pobedimo. Lepo je da Zvezda ne izgubi na gostovanju i dobro smo je odigrali - rekao je Milijaš posle utakmice za Arenu sport.

On je ocenio grupu L sa Hofenhajmom, Gentom i Slovanom kao veoma tešku, mada su crveno-beli imali samo jedan poraz, tri pobede i dva remija.

- Čestitam igračima na tome. Teška je grupa, u Evropi je svaka utakmica takva. Misllim da smo svaku odigrali dobro, čak i tu izgubljenu, ali nismo imali sreće da dođemo do bodova. Prolaz dalje je zasluga igrača i nadam se da će tako i nastaviti - rekao je Milijaš.

Crveno-bele sad čeka žreb za šesnaestinu finala Lige Evrope i srpski šampion će biti u grupi nenosilaca. Zbog toga će biti u prilici da dobije nekog od atraktivnih rivala i jačih evropskih fudbalskih imena.

- Naravno da razmišljamo o dve poslednje utakmice koje će doći, spremamo se za to i najbitnije je da tu dođemo do dve pobede... A što se žreba tiče, velikih imena ima, ali koga god izvučemo nećemo se predavati. Poštujemo svakog, ne predajemo se. Daćemo sve od sebe da bismo postigli i taj uspeh - istakao je Milijaš.

PROČITAJTE JOŠ: