Nenad Milijaš
Alo/Marko Metlaš
Nenad Milijaš

Alo/Marko Metlaš

Nenad Milijaš, Foto: Alo/Marko Metlaš

Nenad Milijaš, pomoćni trener Crvene zvezde, istakao je zadovoljstvo pobedom nad Napretkom pošto su igrači pokazali ono što uvežbavaju na treninzima. Crveno-beli slavili su protiv Kruševljana u prijateljskom meču na Marakani sa 2:1.

"Lepo je pobediti, pa makar i u prijateljskom meču, ali bitnije mi je da smo pokazali na terenu sve ono što uvežbavamo na treninzima. Igrala su dva tima po 45 minuta, zadovoljan sam njihovim izdanjem, trčali su dobro, trijumfovali smo, tako da je ova treninga utakmica završena uspešno", rekao je Milijaš.

Strelci za srpskog šampiona bili su Mirko Ivanić u 20. i Srđan Spiridonović u 24. minutu. Potonjem je to prvi gol u novom klubu.

"Drago mi je zbog njega. Lepo je postići pogodak u Crvenoj zvezdi, uz to i debitantski, poseban je osećaj. Želim mu i da u prvom prvenstvenom meču postigne gol. Zadovoljan sam novajlijama, ali i svim igračima. Zaista rade na visokom nivou".

Milijaš, Stanković

Alo/Marko Metlaš

Milijaš, Stanković, Foto: Alo/Marko Metlaš

U Zvezdi se vredno radi na pripremama. Ekipa je imala trening i na dan utakmice sa Napretkom.

"Igrači su veoma umorni, danas im je bio težak dan. Sutra će imati slobodno popodne, zato su odigrali po poluvreme svi igrači. Pripreme su trajale kraće nego inače, ali ritam rada je ozbiljan. Fudbaleri su neosporno umorni, ali znaju šta treba da rade", poručio je Milijaš i dodao da se u novoj sezoni nada duploj kruni.

Tim iz Ljutice Bogdana do početka Superlige prvog avgusta očekuje još jedan meč. U generalnoj probi u utorak rival je banjalučki Borac, takođe, na Marakani.

PROČITAJTE JOŠ: