Fudbaleri Partizana
Miloš Cvetković
Fudbaleri Partizana

Miloš Cvetković

Fudbaleri Partizana, Foto: Miloš Cvetković

Vicešampion Srbije ostvario je pobedu za svega tri minuta, a strelci su bili Nemanja Miletić, koji je postigao prvenac u crno-belom dresu u 38. minutu, da bi u 40. Nemanja Mihajlović udvostručio prednost i ispostavilo se, postavio konačan rezultat.

Utakmica je bila izjednačena u prvih pola sata, a jeftine dve greške kapitena Čačana Marija Maslaća, koštale su Borac poraza. Najpre je Maslać dobio jedan žuti karton zbog udaranja po licu napadača crno-belih Uroša Đurđevića, da bi nekoliko minuta kasnije nepropisno oborio Valerija Božinova, a arbitar Majo Vujović pokazao mu je put u svlačionicu.

Nekoliko trenutaka kasnije Partizan je došao do prednosti. "Skraćeni korner" sa desne strane izveo je Saša Marjanović, loptu je u kazennom prostoru zakačio Marko Jevtović, a ona je potom došla do Miletića, kome nije bilo teško da je glavom sprovede u mrežu.

Dva minuta kasnije mladi reprezentativac Nemanja Mihajlović napravio je bravuru u šesaestercu Čačana, prevario odbranu i iz trka zatresao mrežu Branimira Aleksića.

Partizan je zabeležio četvrtu pobedu u prvenstvu i sa 13 bodova trenutno je peti na tabeli, dok je klub iz Šumadije na pretposlednjem mestu sa svega pet osvojenih bodova.