Tomas Miler
EPA/Phillip Guelland
Milan Borjan

AP/Matthias Schrader

Milan Borjan, Foto: AP/Matthias Schrader

Crvena zvezda je uprkos poazu rezultatom 3:0, ostavila dobar utisak na gostovanju Bajernu. Po završetku meča u Minhenu impresije je sumirao Nemanja Milunović.

„Ostaje žal što smo naivno primili drugi i treći gol. Bajern je pokazao silu, napadali su konstantno, ali ostaje žal zbog dva gola koja su plod naših grešaka. Branili smo se tokom većeg dela utakmice, imali nekoliko šansi ali ih nismo iskoristili zbog čega imamo za čime da žalimo. Ostaje da razmišljamo šta bi bilo da je Marinov udarac pri 1:0 završio u mreži“ rekao je štoper Crvene zvezde, a slično gledište imao je i Miloš Vulić.

PROČITAJTE JOŠ:

„Dobro smo se branili i nekoliko grešaka skupo nas je koštalo. Smatram da je 3:0 previsok rezultat. Nije lako igrati protiv Bajerna na njegovom stadionu“.

Milunović čisti ispred Levandovskog

EPA/Lukas Barthtuttas

Milunović čisti ispred Levandovskog, Foto: EPA/Lukas Barthtuttas

Fudbalski arhitekta je ulaskom sa klupe uneo živosti u redove crveno-belih, ali ne dovoljno da izbegne poraz na premijeri u grupnoj fazi lige šampiona.

„Presrećan sam što sam debitovao u Ligi šampiona. Prethodne sezone sam imao priliku samo da gledam putem televizije ovakve utakmice. Srećan sam i ponosan što sam igrao protiv ekipe kao što je Bajern i igrača kao što s Kutinjo, Tijago Alkantara i Levandovski. Teško je igrati protiv igrača kakvi su Alkantara, Martinez i Kutinjo, to su fenomenalni fudbaleri. Borili smo se svom snagom, možda smo mogli i bolje da prođemo, ali to je fudbal. Okrećemo se derbiju i utakmicama u našem prvenstvu“, istakao je Vulić.

Partizanovci doneli VOZILO pred Marakanu i ostavili brutalno provokativnu poruku! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 18.09.2019. 23:44 Žestoka provokacija ispred stadiona "Rajko Mitić". "poklon" navijača Partizana, Foto: printscreen Crvena zvezda je izgubila od Bajerna rezultatom 3:0, a u isto vreme kada se odvijala utakmica u Minhenu ispred stadiona "Rajko Mitić" navijači Partizana ostavili su jedan "poklon".

Tomas Miler je za "Alo" dao kratku izjavu o novom saigraču Filipeu Kutinju. On se osvrnuo i na drugi period meča.

„Kutinjo je odličan, zadovoljan sam pojačanjem. U drugom poluvremenu je bilo svega, propustili smo nekoliko sjajnih šansi, a Zvezda je mogla da nas kazni preko Marina“, kratko je sažeo utakmicu Tomas Miler.

BONUS VIDEO:

Iz Crne Gore pravo u Minhen

 

 

Komentari (1)

dado

19.09.2019 01:33

Bilo vi 5 1